Web Analytics

Tema düzenleyici

Yazılım Sektöründe Yaşadığınız Trajikomik Olaylar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Argon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
Tamam bilmeyebilirsin bazı şeyleri de, o yaptığı hatanın da affı yok be. Yani en azından programlama mezunu olup da dosya uzantılarına hakim olursun biraz be.

Benim de başıma benzer bir şey geldi aslında. Web sitesi yapan bir firmada çalışıyordum. Bir araç kiralama firmasının site bakımlarını falan yapıyordum, bir şeyi yanlış yaptım ve bütün resimler bir anda kayboldu. Nasıl oldu ne yaptım hâlâ bilmiyorum. Patron "Sıkıntı olmaz yarın düzeltiriz" falan demişti. Ben kendime yedirememiştim sabahlamıştım ofiste, 2 saatte koltukta uyuyup ertesi gün devam etmiştim. :D

Bu arada hoş geldin hocam. :)

Valla hocam sizinki de iyimiş :D Alman mentalitesi gibi :D öyle şeyler oluyor bazen, böyle bir anda veri gidiyor nolduğunu şaşırıyorsunuz, bi de yedeği olmayınca verilerin iyice yusuf yusuf oluyor insan :D

Bir de benim hatamdan kaynaklı bir şeyse akşam eve gelince uyuyamıyorum ya. İçime sıkıntı düşüyor. O gün eve gelseydim yine uyumayacaktım. En azından kaldım, çalıştım ve hatayı düzelttim. Akşamına da patron yemek ısmarlamıştı. Ahahahahahha

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri