Web Analytics

Tema düzenleyici

Yazılım hayatım hakkında bazı sorularım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chanson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 146

Chanson

TFC Üye
Tepki Skoru
21
Üyelik Yaşı
10 Ay 6 Gün
1/3
Konu sahibi
Merhabalar. Makine öğrenmesi derslerine başladım (aslında biraz oldu). Andrew Ng'nin Machine Learning Specialization derslerinin yarısına yaklaştım. Ancak, bu dersler bana biraz soyut geliyor. Stanford CS229 dersleri benim için daha iyi mi olur diye düşünüyorum. Python bilgim gayet yeterli seviyede. Yaklaşık 2 haftadır her gün okula giderken otobüste (yaklaşık 40 dakika) Hands On Machine Learning kitabını okuyorum.

Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve okula bağlı kalmaktan nefret ediyorum. Bu yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum. ML&DL alanına büyük ilgi duyuyorum ve bu alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca okulda öğretilen C# dilini üst seviyelere taşımak için çalışıyorum. (Örneğin, şu anda okulda try-catch yapısı öğretilirken ben Entity Framework üzerinde çalışıyorum.)

Web programlama bilgim yok, ancak vize ve final sınavlarında karşıma çıkacağı için HTML, CSS, Bootstrap, JS ve jQuery derslerine başlamayı planlıyorum.

Bilgisi olanlardan bana yol göstermesi için tavsiye istiyorum. Teşekkürler

Çalıştığın alanlar oldukça güzel, web dilleri ile çok fazla aram yok fakat bu konuda mutlaka yardımcı olacak kişi/ler çıkacaktır. Eminim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri