Web Analytics

Tema düzenleyici

Yazıcıya İhtiyacım Var Tavsiyeleriniz Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Masar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

Masar

TFC Üye
Tepki Skoru
82
1/3
Konu sahibi
Selamlar finaller geldi, acil hemen alabileceğim yazıcı ihtiyacım var. Fiyat önemli, final vaktini kurtarsın yetecek

Teknosa, MediaMarkt, Vatan PC,

hemen Eskişehir içi gidip almam gerekiyor. Öneriniz var mı?

Bence epson veya canon tanklı yazıcı almalısın. Yine işine karışmak gibi olmasın. Bu yazıcılar kartuş vb çöp oluyor bir süreden sonra.

Konu sahibi
Bence epson veya canon tanklı yazıcı almalısın. Yine işine karışmak gibi olmasın. Bu yazıcılar kartuş vb çöp oluyor bir süreden sonra.

İş yerinde bu yazıcılardan aldım, doldurması etmesi çok kolay ama maliyet renk sıvı çok pahalıya geliyor. O yüzden ucuz bir şey olsun dedim, bozulursa atar geçerim, muadil renk kullansam bile bozulacak mı diye düşünmem şeklinde.

Ben evde HP Deskjet 2721 kullanıyorum.
Tarayıcı, yazıcı vs hepsi var. İşimi görüyor. Uygulaması da güzel. WiFi üzerinden tüm işlemleri gerek mobilden gerekse bilgisayardan yapabiliyorum. İşin teknik kısmını bilemem lakin ben memnunum.

Konu sahibi
Ben evde HP Deskjet 2721 kullanıyorum.
Tarayıcı, yazıcı vs hepsi var. İşimi görüyor. Uygulaması da güzel. WiFi üzerinden tüm işlemleri gerek mobilden gerekse bilgisayardan yapabiliyorum. İşin teknik kısmını bilemem lakin ben memnunum.

HP modeli hocam 1k daha fazlaydı, ben muadil renkler kullanırım bozulduğunda çöpe atıp uğraşmam diye en ucuz modeli aldım. Geldi kurdum sorunsuz şu an.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri