Benim çevrem çok genişti, ama %80 i haset edenlerden oluşuyormuş haberim yokmuş.Çok şükür çevrem var, yalnız kalmayı zaman zaman tercih ediyorum. Hayatımda 2018 yılından bu zamana kadar kimse yok, hayatımda birinin olmamasıda tamamen kendi tercihim. Sanırım bu şekilde kafam çok rahat.
Sevdiğim, değer verdiğim görüştüğüm arkadaşlarım ve akrabalarım var onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Yeğenlerime çok fazla değer veririm. Yeğenlerimin bende yeri bambaşkadır. Onlarla zaman geçirmeyi seviyorum, hatta en küçük yeğenim dayı "Brawl stars" indir oynayalım dedi onun sayesinde her akşam 30 dk. oyun oynuyorum![]()
Bazı aşamalar vardır. Farkına varma, inkar, kabullenme, korkuları kabul etme, rüyadan uyanmak isteyip istememe gibi...Logan benim rahmetli dedem derdiki, insanların seninle nasıl konuşması gerektiğine sen karar verirsin. Birinin bana zarar verebileceğini düşünmüyorum, çünkü benden beklentisi veya menfaati yok. Maalesef haset insanlar vardır, fakat ben de çevremi ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum.
Önemli olan insan olmak, iyilik yapmayı hayatımın her döneminde sevdim. Yazın parkta ağaçlar sulanmadı, evden su taşıyıp ağaçları suladım bir hafta. Yıllardır sokak hayvanlarını besliyorum, kendimi bildim bileli desem yeridir. O kadar insana faydam dokunmuştur diye düşünüyorum ama kimseden hiçbir şekilde beklentiye girmedim.
Aslında bizi üzen şey beklentilerimiz, gerçek olmasını istediğimiz şeylerin olmaması. Hayallerimizin alt-üst olması tamamen. İnsan hayal kurmadan yaşayamıyor, benim en büyük hayallerimden birisi Teknoloji Forum'u çok büyük bir hâle getirmek mesela.
Naçizane tavsiyem insan/lar üzerinde çok fazla umuda kapılma (aşk, sevgi vb. anlamda diyorum). Üzülmeni istemem dostum.
Dediğini anlıyorum, ama sadece beklenti menfaate gerek yok, herhangi bir insan senin mutluluğuna başarına gıcık kapabilir aile hayatın iş hayatın, veya bu hayatların olumsuz olması onu keyiflendirir.Logan benim rahmetli dedem derdiki, insanların seninle nasıl konuşması gerektiğine sen karar verirsin. Birinin bana zarar verebileceğini düşünmüyorum, çünkü benden beklentisi veya menfaati yok. Maalesef haset insanlar vardır, fakat ben de çevremi ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum.
Önemli olan insan olmak, iyilik yapmayı hayatımın her döneminde sevdim. Yazın parkta ağaçlar sulanmadı, evden su taşıyıp ağaçları suladım bir hafta. Yıllardır sokak hayvanlarını besliyorum, kendimi bildim bileli desem yeridir. O kadar insana faydam dokunmuştur diye düşünüyorum ama kimseden hiçbir şekilde beklentiye girmedim.
Aslında bizi üzen şey beklentilerimiz, gerçek olmasını istediğimiz şeylerin olmaması. Hayallerimizin alt-üst olması tamamen. İnsan hayal kurmadan yaşayamıyor, benim en büyük hayallerimden birisi Teknoloji Forum'u çok büyük bir hâle getirmek mesela.
Naçizane tavsiyem insan/lar üzerinde çok fazla umuda kapılma (aşk, sevgi vb. anlamda diyorum). Üzülmeni istemem dostum.
Kaldırıyorsun işte bir süreden sonra ben yalnız kalamam diyordum şuan yalnızlık daha iyi, ha doğru dürüst dost olursa neden olmasın ama eski arkadaşlarım dışında öyle birileri tanımadım büyük ihtimal yok.Yalnızlık herkesin kaldırabileceği birşey değil.
En nihayetinde bütün herşeyle başbaşa kalıyorsunuz.
Ben yalnızken çok mutluyum. Dışarıda sık sık yanına gittiğim iki insan vardır, abimden, amcaoğlumdan daha gerçek olan. Onları bile bazen görmek istemiyorum. Ne kadar iyi de olsak herkes birgün gidici ve ona göre kendimizi terbiye eder olduk. Kendi içimizdeki insanlara baktığımda dışarıdaki insanların haset etmesi, arkadaşım olması, beni düşünüyor gibi yapmaları artık uzaydaki bir boşluk gibi. Herşeyi içimizde görüyoruz, benim düşünceme göre dışarıdan ders almama gerek yok...
Bende çok küçük sayılmasam da üstdüzey yaşanmışlıklar olmasa da birçok kişinin kolayca atlatamayacağı konular atlattığımı ve buna hala devam ettiğimi söyleyebilirim. Kimseyle anlaşamadığımı iddia edenler de oluyor, kendi çevremizden, kanımızdan... Onlar hiçbirşeyi görmemiş gibi yapabilirler, ben puanı verir, kendime dönerim. Herkes kendini bir otursun, tartsın, biçsin ona göre yaşasın.
Duygularını kaybedemezsin, yaşadıklarını da unutamazsın; sadece üstüne yenilerini yazabilirsin. "Kimse umurumda değil" derken, param olsa yanımda arkadaşlarım var dediğin, tanıdıklarını da silerim diyorsun ama aslında önemseseydin, para seni o çukurdan çıkardığında onlara normal gibi davranmış olamaz mısın? Neden şu an silmiyorsun mesela, ya da hala silemedin? Gerçekten tek sebep para mı? Düşüncelerin değişmezse nereye gidersen git, orada da aynı düşünceler seninle gelecektir. Bu cümlem seni darlasın diye değil, seninle muhalefet etmekten kaynaklanmıyor; yanlış anlaşılmasın. Ben de parasal sorunlar yaşıyorum ve senin dediğin gibi, hasetlikten ziyade narsistik kişilik bozukluğuna sahip insanlardan uzaklaşmak istiyorum. Ne yazık ki, takıldığım ya da şartlandığım şeyleri belki de salmadığımdan gidemiyorum; emin değilim, bilemiyorum. Konular hep havada kalıyor gibi geliyor bana. Problemleri çözmeye ve dökmeye başlamayı ne zaman düşündüğünle ilgili planların olduğuna inanmak istiyorum.Kaldırıyorsun işte bir süreden sonra ben yalnız kalamam diyordum şuan yalnızlık daha iyi, ha doğru dürüst dost olursa neden olmasın ama eski arkadaşlarım dışında öyle birileri tanımadım büyük ihtimal yok.
Benim tek derdim para bak 6 milyon param olsa başka şehirden ev ve araba alsam belli gelirim olsa, haset etmeyecek doğru dürüst dediğim 1993-1994 ten bu yana tanıdığım arkadaşlarımı bile silerim öyle diyim.
Ben duygularımı insanlığımı kaybettim kardeşim kimse umrumda değil.
Güzel konuştun kardeşim ama para güç demektir, kast ettiğim bir evim arabam fatura gıda gezme tozma durumu olsa çalışmaya bile gerek kalmadan, bu imkanlarla insanların bir kısmı herkesi siler bir kısmı çevresi ile devam eder, ben herkesi silen kısımdayım.Duygularını kaybedemezsin, yaşadıklarını da unutamazsın; sadece üstüne yenilerini yazabilirsin. "Kimse umurumda değil" derken, param olsa yanımda arkadaşlarım var dediğin, tanıdıklarını da silerim diyorsun ama aslında önemseseydin, para seni o çukurdan çıkardığında onlara normal gibi davranmış olamaz mısın? Neden şu an silmiyorsun mesela, ya da hala silemedin? Gerçekten tek sebep para mı? Düşüncelerin değişmezse nereye gidersen git, orada da aynı düşünceler seninle gelecektir. Bu cümlem seni darlasın diye değil, seninle muhalefet etmekten kaynaklanmıyor; yanlış anlaşılmasın. Ben de parasal sorunlar yaşıyorum ve senin dediğin gibi, hasetlikten ziyade narsistik kişilik bozukluğuna sahip insanlardan uzaklaşmak istiyorum. Ne yazık ki, takıldığım ya da şartlandığım şeyleri belki de salmadığımdan gidemiyorum; emin değilim, bilemiyorum. Konular hep havada kalıyor gibi geliyor bana. Problemleri çözmeye ve dökmeye başlamayı ne zaman düşündüğünle ilgili planların olduğuna inanmak istiyorum.
Eğer konu gerçekten bir kadınsa, ben de kurduğum hayallerimden birini 2-3 ay önce tek seferde sildim. Artık aklıma bile gelmiyor. Hiçbir kadını da çok sevmedim, kimse bana samimi gelmiyor. Harcadığım zihinsel gücü kimse, çekirdek inancı ile harcamıyorsa, benim rolümü kabul etmek zorunda olmadığını herkes görmelidir; gördü. Bazı temel altyapıları yeniden inşa etmek gerekiyor. Sınandığın nokta para değil, belki de ayağa kalkmak, değişmek ve değiştirmek olabilir. Ben bazı konularda çok katıyım; bu zamanla oldu. Takıntılıyım, dediğim dedik değilsem de bildiğim şeylerden ödün veremiyorum. Kontrolü ele almazsam orada bulunamıyorum; başıma gelen ibretlik dersleri hep ben yaşadım. Ben destek olurken her şey güzeldir, ama ayağım bir takıldığında, aslında desteğim olamıyorsa, hayati şartlar sonucunda zaten benim yalnızca destekleyici olduğumu ve kimsem kalmadığını fark ediyorum. Biraz bencil olmanın ise hiçbir sakıncası yok. İnsanlığımı asla kaybetmedim; kaybettiğim süreçte de "Battı balık yan gider" diyeceğimi iyi biliyorum. İnsan olmak değil, insan kalmak niyetindeyim. Kimseye kibarlık, kendimi kanıtlama ya da muhtaçlık borcum yok! Dünyanın bize dayattığı hiçbir ideoloji ve kuralı tanımıyorum. Normlardan sosyolojik sorunlara kadar, algılara, verilmek ve alınmak istenenlere bakmıyorum.
Yapay zekâda bile farklı prompt yazmadığında eski promptu baz alarak cevaplar verir. Bizim de insanlara yansıttığımız alışılmış özelliklerimiz varsa, bunları törpüleyip yenilerine sahip olmazsak, herkes beden dilimizi ve tepkilerimizi bildiğinden kendilerine bakmayacak, kendilerini sorgulamayacak; ta ki biz bakana kadar. Biz değişirsek, dünya değişir gibi bir şey demeye çalışıyorum. O zorluğun, o kasvetin içinde değişemiyorsak, hiçbir konumda değişemeyiz. Orada derimizi değiştirmemiz gerekiyor. Ben buna inanıyorum.
Kimse kalmadı zatenAttilas sonuna kadar okudum ve yerden göğe kadar hak veriyorum her kelimesine. Ben bu durumu 7 yıl önce aştığımı düşünüyorum açıkçası, Dünya üzerinde herkes kendini düşünür, düşünmelide. Uçağa dahi bindiğimiz vakit önce kendi kemerinin güvende olduğuna bak, ölmeyeceğini düşün; sonra sevdiklerine düşündür.
İnsan doğduğu anda başlıyor yalnızlığı ve ölene kadar sürüyor. Bu nedenle elimizden geldiği kadar kendimizi mutlu etmenin yönlerine bakalım. Spor mu? Evet spor yapalım. Kitap mı? Tiyatro mu? Hepsine katılalım. Benim içimde olan en büyük uhtelerden birisi piyano öğrenmek. Bunun özel dersini alacağım ileride.
Logan senin için diyorum, insanların söyledikleri pozitifliğe odaklan. Eğer birisi modunu düşürüyorsa ya uzaklaş ya da uzaklaştır.
Yatırımın her zaman kendine olsun. Para her şey demek değildir, biliyorum fakat çok şeydir. Sağlığını düşünmen gerek. Senin kötülüğünü düşünen insanlar arkandan konuşsun, başka ne yapabilirler? Bırak konuşsunlarKimse kalmadı zaten
Aynı şeyi paylaşıyoruz.Güzel konuştun kardeşim ama para güç demektir, kast ettiğim bir evim arabam fatura gıda gezme tozma durumu olsa çalışmaya bile gerek kalmadan, bu imkanlarla insanların bir kısmı herkesi siler bir kısmı çevresi ile devam eder, ben herkesi silen kısımdayım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.