Web Analytics

Tema düzenleyici

Yalnız daha mı iyisiniz yoksa eş dost olmalı mı hayatınızda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 345

Yalnız mı iyisiniz, yoksa eş dost olmazsa olmaz mı?

• Yalnızım böyle iyiyim

Oy: 1 20.0%
  • Yalnızım eşe dosta ihtiyacım var

Oy: 3 60.0%
  • Çevrem geniş yalnız olmak istiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Çevrem geniş böyle iyiyim

Oy: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Aslında yalnızlığı kaliteli yalnızlık olarak ayrıca ele almak gerek.

Bence her insan yaşamının belli anlarında yalnız kalarak bazı çözüm kollarını yaşamına sokuşturmalı. Her zaman bir yardım kolunun olacağı hissiyatı, insanı şeytanlaştırır. Çevremde bunun çok örneği var.

Yalnız olmaya çalışmak yerine, kaliteli birkaç arkadaş edinip hayatınızı bunun üzerine kurmanız gerektiğini genç yaşında anlayanlardan biriyim.

Kaliteli yalnızlığa değinecek olursamda, cidden bazen bazı sorunları sakin kafa ile yalnızken çözüme kavuşturabiliyorsunuz. Bazen bu konuda kendinizi bilinçli izole etmek çok önemli.

Konu sahibi
Aslında yalnızlığı kaliteli yalnızlık olarak ayrıca ele almak gerek.

Bence her insan yaşamının belli anlarında yalnız kalarak bazı çözüm kollarını yaşamına sokuşturmalı. Her zaman bir yardım kolunun olacağı hissiyatı, insanı şeytanlaştırır. Çevremde bunun çok örneği var.

Yalnız olmaya çalışmak yerine, kaliteli birkaç arkadaş edinip hayatınızı bunun üzerine kurmanız gerektiğini genç yaşında anlayanlardan biriyim.

Kaliteli yalnızlığa değinecek olursamda, cidden bazen bazı sorunları sakin kafa ile yalnızken çözüme kavuşturabiliyorsunuz. Bazen bu konuda kendinizi bilinçli izole etmek çok önemli.
Evet doğru, ama kaliteli insan pek kalmadı yalnızlıktan korksam numaramı değiştirip herkesi silmem hayatımdan, bir kez korktum sevdiğim kızı kaybetmekten korktum onuda kaybettim, artık kaybedecek ve korkacak birşeyim kalmadı.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri