Web Analytics

Tema düzenleyici

Yalnız daha mı iyisiniz yoksa eş dost olmalı mı hayatınızda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 345

Yalnız mı iyisiniz, yoksa eş dost olmazsa olmaz mı?

• Yalnızım böyle iyiyim

Oy: 1 20.0%
  • Yalnızım eşe dosta ihtiyacım var

Oy: 3 60.0%
  • Çevrem geniş yalnız olmak istiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Çevrem geniş böyle iyiyim

Oy: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Çok şükür çevrem var, yalnız kalmayı zaman zaman tercih ediyorum. Hayatımda 2018 yılından bu zamana kadar kimse yok, hayatımda birinin olmamasıda tamamen kendi tercihim. Sanırım bu şekilde kafam çok rahat.

Sevdiğim, değer verdiğim görüştüğüm arkadaşlarım ve akrabalarım var onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Yeğenlerime çok fazla değer veririm. Yeğenlerimin bende yeri bambaşkadır. Onlarla zaman geçirmeyi seviyorum, hatta en küçük yeğenim dayı "Brawl stars" indir oynayalım dedi onun sayesinde her akşam 30 dk. oyun oynuyorum :D

Logan benim rahmetli dedem derdiki, insanların seninle nasıl konuşması gerektiğine sen karar verirsin. Birinin bana zarar verebileceğini düşünmüyorum, çünkü benden beklentisi veya menfaati yok. Maalesef haset insanlar vardır, fakat ben de çevremi ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum.

Önemli olan insan olmak, iyilik yapmayı hayatımın her döneminde sevdim. Yazın parkta ağaçlar sulanmadı, evden su taşıyıp ağaçları suladım bir hafta. Yıllardır sokak hayvanlarını besliyorum, kendimi bildim bileli desem yeridir. O kadar insana faydam dokunmuştur diye düşünüyorum ama kimseden hiçbir şekilde beklentiye girmedim.

Aslında bizi üzen şey beklentilerimiz, gerçek olmasını istediğimiz şeylerin olmaması. Hayallerimizin alt-üst olması tamamen. İnsan hayal kurmadan yaşayamıyor, benim en büyük hayallerimden birisi Teknoloji Forum'u çok büyük bir hâle getirmek mesela.

Naçizane tavsiyem insan/lar üzerinde çok fazla umuda kapılma (aşk, sevgi vb. anlamda diyorum). Üzülmeni istemem dostum.

Yalnızlık ile ilgili kelimeler aklıma geldiğinde Leyla ile Mecnun'dan 2 kesit geliyor. Birincisi Mecnun'un taksi sürerken söyledikleri, ikincisi ise İskender'in telefonda dile getirdikleri. Dizi absürt komedi kategorisinde yer alıyordu ama tek kelime ile muhteşemdi.

Attilas sonuna kadar okudum ve yerden göğe kadar hak veriyorum her kelimesine. Ben bu durumu 7 yıl önce aştığımı düşünüyorum açıkçası, Dünya üzerinde herkes kendini düşünür, düşünmelide. Uçağa dahi bindiğimiz vakit önce kendi kemerinin güvende olduğuna bak, ölmeyeceğini düşün; sonra sevdiklerine düşündür.

İnsan doğduğu anda başlıyor yalnızlığı ve ölene kadar sürüyor. Bu nedenle elimizden geldiği kadar kendimizi mutlu etmenin yönlerine bakalım. Spor mu? Evet spor yapalım. Kitap mı? Tiyatro mu? Hepsine katılalım. Benim içimde olan en büyük uhtelerden birisi piyano öğrenmek. Bunun özel dersini alacağım ileride.

Logan senin için diyorum, insanların söyledikleri pozitifliğe odaklan. Eğer birisi modunu düşürüyorsa ya uzaklaş ya da uzaklaştır.

Kimse kalmadı zaten
Yatırımın her zaman kendine olsun. Para her şey demek değildir, biliyorum fakat çok şeydir. Sağlığını düşünmen gerek. Senin kötülüğünü düşünen insanlar arkandan konuşsun, başka ne yapabilirler? Bırak konuşsunlar :) senin vicdanın rahat ise diğerleri önemli değil.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri