Web Analytics

Tema düzenleyici

XenForo Tepki Ekleme Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

Can

TFC Üye
Tepki Skoru
40
1/3
Konu sahibi
Merhabalar,
Xenforo çekirdekte temel tepki emojileri ile birlikte geliyor. Bunların sayılarını artırarak daha fazla emoji çeşitliliği oluşturmakta sizin elinizde. Bunu nasıl yapacağınız konusunda aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Xenforo Emoji Ekleme​

Xenforo halihazırda emoji paketi değiştirilmediyse JoyPixels ile sunulmaktadır. Yeni emojilerimizi buradan alacağız.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212325.png

1. Öncelikle Xenforo admin panelinize giriş yapın.
  2. /admin.php?reactions/ alanına ilerleyin.
  3. Tepki ekle butonuna tıklayın.
  4. Emojinize bir başlık belirleyin ve metin rengi verin. (Örneğin: Çok kızdım başlığına sahip tepkinize kırmızı bir #HEX renk kodu verebilirsiniz.)
  5. Tepkime puanı alanına tepkiniz için kullanıcıya verilecek puanı seçebilirsiniz. (Çok kızdım emojisi için -1 Negatif puanı vermek kullanıcın puanında 1 puan düşürecektir.)
  6. Emojinizin hangi sırada bulunmasını istiyorsanız diğer emojilerinizin sıralamalarını göze alarak bir sıra numarası belirleyin. (Örneğin: 350)
  7. Ardından Emoji değişimi kısmına JoyPixels'den aldığınız emoji kısa adını (Örneğin: Çok kızdım emojisi için :face_with_symbols_over_mouth:) girin. Emoji kısa adını nasıl alacağınızı bilmiyorsanız aşağı bakabilirsiniz.
  8. Ardından tepkiyi kaydedip kullanabilirsiniz.
Örnek emoji ekleme sayfasını sizinle yanda paylaştım.

Emoji kısa adı nasıl alınır?​

1. JoyPixels'ın internet sitesine ilerleyin.
  2. Bir emoji beğenin ve üzerine tıklayarak adını öğrenin.
  3. Adını öğrendikten sonra Tepkiler > Tepki ekle > Emoji değişimi kısmına başında : karakterini kullanarak hepsi küçük harf olacak şekilde emoji adını yazmaya başlayın. Emoji adındaki boşluklar için _ karakterini kullanın. (Örneğin: Face With Symbols On Mouth adındaki emoji için emoji kısa adımız :face_with_symbols_over_mouth: )

Harika bir anlatım olmuş, gerçekten muhteşem. Sanırım 2.3x sürümü için geçerli? Benim sistemim hâlen 2.2x sürümünde barınıyor. Tepki ekleme kısmında maalesef emoji değişimi görünmüyor.

Konu sahibi
Eline emeğine sağlık Can hepsini hallettim. Konuyu direkt olarak portala gönderdim.

Hocam güzel rehber olmuş ellerine sağlık. 🤘

Valla süper oldu tekrardan teşekkür ediyorum🙏🏻

Ben bu tepkileri çok beğendim aşırı güzel duruyor :D aynı zamanda Türk bayrağının eklenmesi beni ayrıca mutlu etti

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri