Web Analytics

Tema düzenleyici

Soru Xenforo esnek bir yazılım mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Haz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 77
  • Etiketler Etiketler
    xenforo

Haz

TFC Üye
Tepki Skoru
6
Telefon
Belirtmemiş
İşletim Sist
Belirtmemiş
1/3
Konu sahibi
Selamlar.

Xenforo forum yazılımında neler yapabileceğimizi ve özellikle neleri yapamayacağımızı öğrenmek istiyorum.

Pek çok önemli kriter bakımından Xenforo diğerlerine nazaran öncü bir yazılım fakat postbit tasarımı hoşuma gitmiyor örneğin. Her şey alt alta. Ayrıca tüm Xenforo tabanlı sitelerde hep aynı görüntü mevcut.

Forum görüntüsü olarak;
- R10 (vBulletin)
- WMAracı (Özel Cms)
- WebAilesi (MyBB)

hoşuma gidiyor. Bu platformlarda farklı altyapılar olmasına rağmen ortak bir görüntü var. Xenforo ile de bu yakalanabiliyor mu?

Xenforo ile birebir vBulletin görüntüsü yapabiliyor muyuz?
Esneklik açısından Xenforo'nun engelleyici yönleri nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.​

Xenforo ile yapabilecekleriniz tamamen hayal gücünüzle sınırlıdır.
Yüzlerce eklenti ve tema desteğinin yanısıra php, html, js, css vb kodlamalar ile çok esnek bir yapıdadır.
Alışınca sever, sevdikçe vazgeçemezsiniz.

Konu sahibi
Xenforo ile yapabilecekleriniz tamamen hayal gücünüzle sınırlıdır.
Yüzlerce eklenti ve tema desteğinin yanısıra php, html, js, css vb kodlamalar ile çok esnek bir yapıdadır.
Alışınca sever, sevdikçe vazgeçemezsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Çoğu forumun birbirine benzediğini belirtmiştim ilk mesajımda. Bu hususta birkaç arkadaş, güncellemelerle birlikte eklentiler uyumsuzluk yapabiliyor diye herkes aynı temaları ve eklentileri kullanıyor dediler. Ben özgün bir platform kurguluyorum, bu konuda tereddütlerim var.

Bu arada sitenize kayıt olmak istedim ama 6 karakter sınırı koymuşsunuz : ) Nicki boşluklu yapsam bile geçemiyorum engeli. 6 fazla uzun, kısa nick kullanan çok insan var. Nacizane tavsiyem karakter sınırını 5'e çekin.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Çoğu forumun birbirine benzediğini belirtmiştim ilk mesajımda. Bu hususta birkaç arkadaş, güncellemelerle birlikte eklentiler uyumsuzluk yapabiliyor diye herkes aynı temaları ve eklentileri kullanıyor dediler. Ben özgün bir platform kurguluyorum, bu konuda tereddütlerim var.

Bu arada sitenize kayıt olmak istedim ama 6 karakter sınırı koymuşsunuz : ) Nicki boşluklu yapsam bile geçemiyorum engeli. 6 fazla uzun, kısa nick kullanan çok insan var. Nacizane tavsiyem karakter sınırını 5'e çekin.
Öneriniz için teşekkürler, her mantıklı öneriye açığım. ( üye adını 4'e çektim )

Tema, eklenti, şablon derken bir süre sonra hepsi birbirine benziyor gibi görünüyor. Aslında temaların ana yapıları forum formatına uyduruldukça ilk görüntüden uzaklaşmaya başlıyor. Ben her zaman renklerin ve zevklerin kişiye özel olmasına saygılıyım. Herkes aynı rengi sevmiş olsa dünya ne kadar sıkıcı olurdu

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri