Web Analytics

Tema düzenleyici

WordPress Wp-admin Değiştirme Yolu Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 199

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selamlar herkese bunu makale şeklinde uzun uzun yazmayacağım kısaca anlatacağım, şimdi gelelim WordPress sitesinde wp-admin değiştirme yolu nedir hep birlikte görelim. Bunu birçok kişi biliyordur fakat en basit yolu budur diye anlatıyorum.

WordPress sitenizde wp-admin yolunu neden değiştirmek istiyorsunuz veya neden ihtiyaç duyuyorsunuz bunu herkes biliyor.

WordPress altyapılı internet sitenizde wp-admin giriş yapıp ardından Eklentiler > Yeni eklenti ekle > Eklenti ara > WPS Hide Login yazıyorsunuz. Eklenti görselini aşağıya ekliyorum, ekstra olarak yanlış bir eklentiyi indirmenizi istemem.

wordpress-wp-admin-degistirme.webp

Eklenti ismini yazıp enter dedikten sonra şimdi kur ve eklentiyi etkinleştir diyorsunuz. İşlem bu kadar, çok küçük bir ayar yapmamız gerekiyor ve ondan da bahsediyorum.

Şimdi yapmanız gereken şey ise Wp-admin kısmından ayarlar kısmına tıklıyorsunuz ve en altta WPS Hide Login kısmı var. Buraya geldikten sonra Login URL kısmını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Dikkat edin ve sakın unutacağınız bir URL olmasın, unutursanız uğraşırsınız phpmyadmin üzerinden değiştirme ile. 404 kısmı sabit kalabilir, wp-admin diye giriş yapıp aratanlar 404 ile karşılaşacaklar.

wordpress-wp-admin-degistirme-1.webp

Anlatacaklarım bu kadar sizlerin de alternatif olarak çözümleriniz var ise yorum olarak belirtebilirsiniz.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri