Web Analytics

Tema düzenleyici

Windows 7 Kullanan Var mı Hâlen?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Konu sahibi
Rica ederim hocam elbette herkesin ilgi alanı farklı saygı duymak gerek :) yazılım işlerinden anlayanlar var ama gördüğüm kadarıyla Can beyi etiketliyor Tevfik hocam devamlı birisi daha vardı da valla şu an aklıma gelmiyor :D

Rica ederim hocam elbette herkesin ilgi alanı farklı saygı duymak gerek :) yazılım işlerinden anlayanlar var ama gördüğüm kadarıyla Can beyi etiketliyor Tevfik hocam devamlı birisi daha vardı da valla şu an aklıma gelmiyor :D
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeli :ROFLMAO: Biz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten 😂

Xp ve Windows 7 haric gerisi tirt
İlk oyunumu diskette oynamıştım, çocukluğumda aldığım o hazzı hâlen unutamam. Muhtemelen yıl 1995 ya da 1996 idi. Ben seviyorum eski sürümlerde bilgisayar kullanmayı. Aklım hâlen windows 98'de mesela :D

Konu sahibi
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeli :ROFLMAO: Biz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten 😂
Hocam sana kahve ısmarlayalım senin canın sağ olsun :D nasıl içersin söyle hemen forumda ayağına gelsin :D

Konu sahibi
Konu sahibi

Hocam ilk önce hoş geldin. Ben buralardayım, uyuyordum. Bu arada ben Windows 7 kullanıyorum. Gerek bilgisayarın eskiliğinden dolayı mecburiyetten, gerek de sadeliğinden dolayı seviyorum. Şimdi çay ocağına gidiyorum. :D:D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri