Xp ve Windows 7 haric gerisi tirtBen windows 7'de counter strike oynamayı çok özledim, öyle böyle değil![]()
Hb tsk ederimHocam hoş geldiniz forumakonu açarak rica etsem kendinizi tanıtır mısınız?
Xp ve Windows 7 haric gerisi tirtBen windows 7'de counter strike oynamayı çok özledim, öyle böyle değil![]()
Hb tsk ederimHocam hoş geldiniz forumakonu açarak rica etsem kendinizi tanıtır mısınız?
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeliRica ederim hocam elbette herkesin ilgi alanı farklı saygı duymak gerekyazılım işlerinden anlayanlar var ama gördüğüm kadarıyla Can beyi etiketliyor Tevfik hocam devamlı birisi daha vardı da valla şu an aklıma gelmiyor
![]()
İlk oyunumu diskette oynamıştım, çocukluğumda aldığım o hazzı hâlen unutamam. Muhtemelen yıl 1995 ya da 1996 idi. Ben seviyorum eski sürümlerde bilgisayar kullanmayı. Aklım hâlen windows 98'de meselaXp ve Windows 7 haric gerisi tirt
Hocam sana kahve ısmarlayalım senin canın sağ olsunNe güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeliBiz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten
![]()
Eyvallah ama ben cayi hic bir seye degismem, forumda cay ocagida olsa iyi olumusHocam sana kahve ısmarlayalım senin canın sağ olsunnasıl içersin söyle hemen forumda ayağına gelsin
![]()
Hemen açıyorum konuyu bekleyin hocamEyvallah ama ben cayi hic bir seye degismem, forumda cay ocagida olsa iyi olumus![]()
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeliBiz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.