Web Analytics

Tema düzenleyici

Windows 7 Kullanan Var mı Hâlen?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selam herkese TFC emekçileri, aramızda hâlen windows 7 işletim sistemini kullanan var mı?

İlk çıktığı dönemler çok heyecanlanmıştım ve hayran kalmıştım hiç unutmuyorum o dönemleri şimdi windows da bambaşka bir seviyeye geldi. Geçtiğimiz günlerde bir Devlet kurumunda windows 7 kullanıldığını görmüştüm çok şaşırmıştım. Yalan yok bilgisayarlarda çok yavaştı, en kısa zamanda teknoloji foruma gelip tavsiye almalarını diliyorum :)

Konu sahibi
Windows serüvenim 7 , 8.1 , 10 , 11 diye gitti Windows XP 'yi çok küçükken ailemin bilgisayarında olduğunu hatırlıyorum. Ama Windows 7 uzun bir süre kullanıldı o yüzden bir Respect hakediyor.
Windows xp candır o winamplı ve msnli dönemler of of :) Tabii sonrasında windows 7 geçtikten sonra ne oluyor dedik bu teknolojide çok derin bir soluk diye şaşırırken şu an 11 kullanıyoruz. Windows 7 çıktığı dönem iphone 4 ile beraber mi çıkmıştı bu arada? Google bakmadım aklıma geldi buraya sorayım dedim :)

Konu sahibi
Windows tarafından destek sağlansa tek kullanacağım işletim sistemi Windows 7 olurdu. Ancak şuan Windows 10 kullanıcısıyım.
Peki Ufuk bey windows 7 işletim sistemini neden bu kadar seviyorsunuz? Diğer işletim sistemlerinden ayırt eden özellikleri nelerdir?

Konu sahibi
- Stabil çalışması
- Özelleştirilebilir olması
- Düşük sistemler üzerinde bile düzgün çalışması.
Cevabınızdan dolayı teşekkür ederim ben de bir dönem kullandım windows 7 ve gerçekten memnundum. Şimdi kullandığım işletim sistemi maalesef pek hoşuma gitmiyor

Konu sahibi
Windows 7 işletim sistemini bayağı özlüyorum.

Konu sahibi
Konu sahibi
Rica ederim hocam elbette herkesin ilgi alanı farklı saygı duymak gerek :) yazılım işlerinden anlayanlar var ama gördüğüm kadarıyla Can beyi etiketliyor Tevfik hocam devamlı birisi daha vardı da valla şu an aklıma gelmiyor :D

Konu sahibi
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeli :ROFLMAO: Biz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten 😂
Hocam sana kahve ısmarlayalım senin canın sağ olsun :D nasıl içersin söyle hemen forumda ayağına gelsin :D

Konu sahibi
Konu sahibi
Ne güzel, herkes bilgisi dahilinde destek verirse forum adim adim yürür! En cok destegi @Graveworm vermeli :ROFLMAO: Biz geldik kendisi ortada yok, forumda cay ocaginida bulamadim zaten 😂

Hocam ilk önce hoş geldin. Ben buralardayım, uyuyordum. Bu arada ben Windows 7 kullanıyorum. Gerek bilgisayarın eskiliğinden dolayı mecburiyetten, gerek de sadeliğinden dolayı seviyorum. Şimdi çay ocağına gidiyorum. :D:D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri