Web Analytics

Tema düzenleyici

Windows 11 Görev Çubuğunda Hepsini Aşağı İndir Kayboldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 604

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,144
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar tekrardan selam, bir yazılımcılar platformunda imzada görüp geldim ve bu adam tüm kategorilere el attı demiyorsunuzdur umarım. Dürüst olmam gerekirse forumu çok beğendim ve boş görmeye tahammül edemedim ben de aklıma gelen tüm sisteme dayalı hataları sormak istedim.

Şimdi gelelim hataya, buna hata demek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum, görev çubuğunda en sağ alana tıkladığımda tüm açık programlar tüm sekmeler vs. aşağı inerdi o bir güncelleme ile kayboldu ne kadar arasamda bulamıyorum. Görev çubuğu ayarlarını komple tek tek taradım acaba gözümden kaçan bir yer mi var diye düşündüm fakat sizlere sormanın daha mantıklı olduğuna karar verdim.
,
Görev çubuğunda hangi alandan söz ediyorum aşağıya ekran görüntüsünü ilave edeyim siz anlayın.

gorev-cubugu.webp

Konu sahibi
kemalettin hocam bunun Türkçe olanı yok mu? Görev çubuğu onarımı olarak arattım ama bir şey çıkmadı?

Konu sahibi
Uygulama’da İngilizce dili var sadece direk kurup bulabilirsin hocam :)
Tamam hocam şimdi gördüm mesajınızı çok teşekkür ederim ben de bilgisayar içerisinde arıyorum. Daha önce dediğim gibi teknik bilgim biraz zayıf o nedenle sormam normal :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri