Web Analytics

Tema düzenleyici

Vodafone bedava internet linki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayşegül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 507

Ayşegül

TFC Üye
Tepki Skoru
74
1/3
Konu sahibi
Vodafone hattımda bedava internet kullanmak istiyorum böyle bir link var mı? Aslında annem için talep ediyorum bu linki fakat olursa bende kullanmak isterim :)

Çözüm
Vodafone Yanımda Uygulaması: Bu uygulamayı kullanarak, "Bana Ne Var" bölümündeki çarkı çevirerek bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca, uygulama üzerinden arkadaşlarınızı davet ederek veya belirli görevleri tamamlayarak internet kazanma şansınız var.

Hediye Çarkı ve Kampanyalar: Vodafone, çeşitli zamanlarda özel günler veya dönemler için hediye internet kampanyaları düzenler. Örneğin, yeni yıl veya bayram kampanyaları kapsamında ek internet hediye edebilirler.

Başka da bir yol yok ne yazık ki...
Konu sahibi
Vodafone Yanımda uygulamasını yükleyin, "2 GB Kazan" linkine tıklayın ve adresinizi kaydedin. 2 GB internet sizin!
*Kaynak eski olduğu için çalışmayabilir.
Üzgünüm hiçbir link çalışmıyor test ettim linkleri bir de page link denilen yer vodafone firmasına mı ait?

Konu sahibi

Şöyle bir şey buldum. Ayrıca bu salla kazan gibi bir şey vardır illaki. Ona da bakabilirsin.
Seviyorum İnterneti Kampanyası Sonlanmıştır. Yazıyor anasayfalarında salla kazandan hiç internet hediye çıktığına denk gelmedim :D çark vardı eskiden yanımda uygulamasında şimdi bulamıyorum.

Konu sahibi
Herkese cevabından dolayı teşekkür ederim en güzel yöntem yine sizlerin dediği gibi vodafone yanımda uygulaması...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri