Web Analytics

Tema düzenleyici

Valorant Konsollara geliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrtAltg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 747

MrtAltg

TFC Üye
Tepki Skoru
86
Üyelik Yaşı
1 Yıl 5 Ay 9 Gün
1/3
Konu sahibi
Riot Games'in oyunu olan Valoran kapalı beta olarak 14 Haziranda Xbox ve Konsollara geliyor.

Şu oyuna bir türlü ısınamadım. Güzel oyun ancak karakterlerin özelliklerini düzgün kullanman gerekiyor. Kullanamazsan oyun içerisinde takımdan fırça yeme ihtimalin yüksek. :)

Şu oyuna bir türlü ısınamadım. Güzel oyun ancak karakterlerin özelliklerini düzgün kullanman gerekiyor. Kullanamazsan oyun içerisinde takımdan fırça yeme ihtimalin yüksek. :)
Benim de en sevmediğim şey takım oyunu oynarken üst level birinin kendisini çok önemli bir şey sanıp sağa sola fırça kayması. Hiç tahammül edemem :D

Konsol kısmında FPS oyunlarının oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Belki de kendim beceremediğimdendir :)

Konu sahibi
Konsol kısmında FPS oyunlarının oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Belki de kendim beceremediğimdendir :)
Aslında konsollar PC'lere göre daha eşit bir fps deneyimi sunuyor genel olarak aynı konsollar aynı kontrolcüler tek fark net hızı oluyor ama PC'ler de çok çok farklı donanımlar avantajlı duruma getirebiliyor kullanıcıları.

Oto aim olacağı için insanları cezbeder. Valorant'ı sevemedim. Meraklıları varmış demek ki konsola adım atıyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri