Web Analytics

Tema düzenleyici

Tutkunu Olduğunuz Şeyler Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlere soracağım soru "tutkunu olduğunuz şeyler neler?", herhangi bir hobiye sahip misiniz? Gün içerisinde neler yaparsınız? Aslında bu tarz konuları açmamdaki amaç site içerisinde birbirimizi az da olsa tanımak.

Benim en büyük tutkum teknoloji forum ve bisiklettir. Yol/yarış bisikleti sahibiydim ve ortalama 100-130 km. antrenmanım olurdu günlük. Teknoloji Forum'a her gün giriş yapıyorum ve ortalama günlük 3.000 km yapıyorum :) Bisikleti maalesef satmak zorunda kaldım, aklımda bisiklet modelleri var ama biraz pahalı maalesef.

Evet sizin tutkularınız? Hobileriniz nelerdir?

Konu sahibi
Attilas tamamını okudum ve okurken çok mutlu oldum. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Benim son dönemlerde dikkatimi çeken birisi var instagramda ve onu takip ediyorum "developeradam" belki ilgini çeker. Anlattıklarını okuduğum an direkt aklıma bu kişi geldi. Bazen özenmiyor değilim bu adamın evinin içine :)

Bu arada sessizlik şart oluyor. Bugün hiç uyumadım ve sabaha kadar Jose Saramago'dan Körlük kitabını okudum (bitirmedim). Bana kitap okumak büyük bir dinginlik veriyor, ayrı bir huzur hissediyorum. Ve bir de arkada hoşuma giden piyano çalıyorsa, tadından yenilmiyo desem yeridir.

Attilas tamamını okudum ve okurken çok mutlu oldum. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Benim son dönemlerde dikkatimi çeken birisi var instagramda ve onu takip ediyorum "developeradam" belki ilgini çeker. Anlattıklarını okuduğum an direkt aklıma bu kişi geldi. Bazen özenmiyor değilim bu adamın evinin içine :)

Bu arada sessizlik şart oluyor. Bugün hiç uyumadım ve sabaha kadar Jose Saramago'dan Körlük kitabını okudum (bitirmedim). Bana kitap okumak büyük bir dinginlik veriyor, ayrı bir huzur hissediyorum. Ve bir de arkada hoşuma giden piyano çalıyorsa, tadından yenilmiyo desem yeridir.
Şu setuplara bitiyorum, inşallah ileride nasip olursa setuplar kurup verimlilik videoları çekebilecek kıvama gelirim.
Hemen takibe aldım :) Ambiyans müzikleri de açıyorum bu günlerde hatta ablam da beğendi bunlar çok güzel dedi.
Youtube'dakiler daha güzel tabii ki ve mynoise.net de arada açıyorum, su ve ateş şeklinde kombin yapıyorum.
Kışın sobanın yanında oturur gibi hissiyat yakalamak için.

Konu sahibi
Eğer Youtube'da içerik üretirseniz mutlaka konu açın buraya, elimizden gelen desteği sağlayalım Attilas

Bu arada geceleri ben genelde piyano veya loungefm dinliyorum. Ambiyans müzikleri bir dönem dikkatimi çekti fakat devamlı dinlemeyi düşünmedim açıkçası :)

Eğer Youtube'da içerik üretirseniz mutlaka konu açın buraya, elimizden gelen desteği sağlayalım Attilas

Bu arada geceleri ben genelde piyano veya loungefm dinliyorum. Ambiyans müzikleri bir dönem dikkatimi çekti fakat devamlı dinlemeyi düşünmedim açıkçası :)
Piyano, benim duygusal tepkiler vermeme sebep oluyor; düşündürmeyen müzikler olması daha uygun oluyor. Bana yakın olan birilerinin olması iyi geldi 👌
Youtube konusu altyapıdan dolayı asla olmayacak tabii ki evi barkı bırakıp ayrı eve çıkacak motivasyona denk gelmezsem :) Tabii ki paylaşırım, çok teşekkürler, ilgin ve samimiyetin için...

Konu sahibi
Lütfen, rica ederim ne demek ben teşekkür ederim asıl. Bu arada keşke aynı şehirde olabilme ihtimalimiz olsa içerik üretirdik hem senin Youtube kanalına hem de Teknoloji Forum kanalına, harika olurdu.

Lütfen, rica ederim ne demek ben teşekkür ederim asıl. Bu arada keşke aynı şehirde olabilme ihtimalimiz olsa içerik üretirdik hem senin Youtube kanalına hem de Teknoloji Forum kanalına, harika olurdu.
Belki o da olur. Kimin neyle kiminle karşılaştığını, hayatımız altüstken üstte olan bu gibi imtihanlar da olabilir.
Allah bize sabır, hayırlısını vermesin; bizim istediğimizi versin inşalah :) Dayak yiyerek öğrenmekten keyif alıyorum 😁

Konu sahibi
Belki o da olur. Kimin neyle kiminle karşılaştığını, hayatımız altüstken üstte olan bu gibi imtihanlar da olabilir.
Allah bize sabır, hayırlısını vermesin; bizim istediğimizi versin inşalah :) Dayak yiyerek öğrenmekten keyif alıyorum 😁
Amin hocam, bakalım her şey kısmet. Bir gün denk gelirsek mutlaka oynayalım; süper olur.

Garip bir şekilde yeni mouse ve mousepad denemeye inanılmaz bir zevk duyuyorum. Hepsi bir noktadan sonra aynı hissiyatı yaşatıyor ama yine de deli gibi mouse ve mousepad satın alasım geliyor.

Onun dışında egzotik hayvan besleyen insanları kıskanıyorum ama Türkiye şartlarında biraz zor maalesef. Birçok hayvanın beslenmesi yasak olduğu ve tedariği çok zor olduğu için girişemiyorum. Ama elimde olsa garip garip örümcek türleri falan beslemek isterdim.

Konu sahibi
Garip bir şekilde yeni mouse ve mousepad denemeye inanılmaz bir zevk duyuyorum. Hepsi bir noktadan sonra aynı hissiyatı yaşatıyor ama yine de deli gibi mouse ve mousepad satın alasım geliyor.

Onun dışında egzotik hayvan besleyen insanları kıskanıyorum ama Türkiye şartlarında biraz zor maalesef. Birçok hayvanın beslenmesi yasak olduğu ve tedariği çok zor olduğu için girişemiyorum. Ama elimde olsa garip garip örümcek türleri falan beslemek isterdim.
Örümcek gördüğüm zaman o gün uyuyamam, eklem bacaklılara karşı çok tuhaf bir antipati duyuyorum. Korkuyor değilim ama tüylerim diken diken oluyor, garip bir şekilde midem alt-üst oluyor. Hayatta besleyemem. Egzotik hayvan olayında da kaplanları çok seviyorum, yasak olmasa evimde beslerim :D

Bende de klavye manyaklığı var. Bazı klavyelere bayılıyorum, dokunuşları, hissiyatı vs. aşırı rahatlatıcı geliyor bana.

Örümcek gördüğüm zaman o gün uyuyamam, eklem bacaklılara karşı çok tuhaf bir antipati duyuyorum. Korkuyor değilim ama tüylerim diken diken oluyor, garip bir şekilde midem alt-üst oluyor. Hayatta besleyemem. Egzotik hayvan olayında da kaplanları çok seviyorum, yasak olmasa evimde beslerim :D

Bende de klavye manyaklığı var. Bazı klavyelere bayılıyorum, dokunuşları, hissiyatı vs. aşırı rahatlatıcı geliyor bana.
Anakrofobi bir çok insanda var ya. Benim örümcekler inanılmaz hoşuma gidiyor, bu yüzden insanların anakrofobiye sahip olması hep çok garibime gitmiştir.

Konu sahibi
Anakrofobi bir çok insanda var ya. Benim örümcekler inanılmaz hoşuma gidiyor, bu yüzden insanların anakrofobiye sahip olması hep çok garibime gitmiştir.
Hamaböceklerinde de öyle. Bunun sebebi yıllar önce İstanbul'da kuzenin evinde kaldığımdan dolayı idi. Yalnız yaşıyordu, bina kentsel dönüşüme girmiş. Tıkır tıkır sesler duyuluyordu evin içinde, ışığı bir açıyorsun tüm böcekler kaçışıyordu :D

Tutkunu olduğum şey arabesk şarkılardır ama orhan, ferdi ve müslüm babanın aynı sahnede olup şarkılarını dinlemeyi çok isterdim

Müzik, bilgisayar ve yol. Uzun yol yapmayı çok severim, gezmeyi, yeni yerler görmeyi. Yani deseler ki 3 gün durmadan gitmen gerekiyor;giderim. Dedem kamyoncuydu, çocukken yanında götürürdü beni. Ondan kalan bir sevdadır.

Açıkçası uzun yıllar boyunca arabalarla pek ilgim yoktu. Yani arabalar benim için sadece bir yerden bir yere gitme aracıydı. Ama geçen sene sıfırdan araştırmaya başladım çünkü artık kendime ait bir araç alma zamanım gelmişti. Bu süreçte en ucuz sıfır araba konusuna resmen tutku derecesinde bağlandım 😅 Hafta sonlarımı bayi bayi gezerek, forumları, YouTube videolarını ve fiyat listelerini tarayarak geçirdim. Hangi markanın hangi donanımda ne sunduğunu ezbere biliyordum. Öyle ki arkadaşlarım bana danışmaya başladı. "Senin baktığın en ucuz sıfır araba neydi, tavsiye eder misin?" diye mesajlar alıyordum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri