Web Analytics

Tema düzenleyici

Tutkunu Olduğunuz Şeyler Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlere soracağım soru "tutkunu olduğunuz şeyler neler?", herhangi bir hobiye sahip misiniz? Gün içerisinde neler yaparsınız? Aslında bu tarz konuları açmamdaki amaç site içerisinde birbirimizi az da olsa tanımak.

Benim en büyük tutkum teknoloji forum ve bisiklettir. Yol/yarış bisikleti sahibiydim ve ortalama 100-130 km. antrenmanım olurdu günlük. Teknoloji Forum'a her gün giriş yapıyorum ve ortalama günlük 3.000 km yapıyorum :) Bisikleti maalesef satmak zorunda kaldım, aklımda bisiklet modelleri var ama biraz pahalı maalesef.

Evet sizin tutkularınız? Hobileriniz nelerdir?

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Araba en büyük tutkum Fiat kullanıyorum 2008 den beri, severek kullanıyorum alışmışlığım var en nihayetinde, ama gönlümdeki marka Honda oldu hep sahip olamadım nasip olmadı, olsa sıfır civic isterdim.

Diğer hobilerim oyun dizi film ama bir şartla 😔
Her şey gönlünce olsun, yeter ki çalışıp çabalayalım. Elbette sahip oluruz bir gün

Konu sahibi
Allah her şeyi gönlüne göre versin kardeşim, inşallah yuvanı kurarsın sevdiğin insanla🙏🏻 benim arabaya merağım pek olmadı, golf severim sadece. Yarış bisikletlerini ayrı bi severim ama😀

Konu sahibi
Elbette her şeyin önce başı sağlık, Allah ele ayağa düşürmesin derler bizim burada. Golf sahibi olmak istiyorum ama bakalım, hangisi nasip olursa artık :)

İstediğim bisiklet ise budur, Canyon :) çok fena seviyorum bu bisikleti. Türkiye’de 250-300 bin lira bandında.
IMG_9141.webp

Konu sahibi
İnşallah hocam, biraz pahalı ama olsun. MTB ben sürmedim açıkçası. İlk bisikletim herkesin olduğu gibi tur bisikleti idi, uzun yıllardır yarış bisikleti pedallıyorum. Aslında golf arabadan önce bu hayalim var :)

Konu sahibi
Türkiyede yaşıyoruz arabayı öncelik et sonra bisiklet alırsın daha iyi olur diye düşünüyorum, araba ihtiyaç dediğin bisiklet hobi sonuçta.
Vallahi hocam benim ihtiyacım asıl olan şey, bisiklet😀 ben dediğim gibi çok seviyorum bisikleti. Araba geçmişte çok alırdım, güzel kazandığım dönemler oldu yalan yok ama yine önceliğim bisikletti :) benim kafa yapım biraz farklı :)

Konu sahibi
O zaman ilk bisikleti çek gitsin :)

Gönül ister ki Avrupa'daki gibi ikisinide aynı anda al ama öyle bir imkan yok maalesef
Garajımda hem bisikletimi hem arabamı temizlesem, süper olurdu. Alım gücünün Türkiye’de artmasını son zamanlarda çok istiyorum😀

Konu sahibi
Konu sahibi
2010-2012 ye dönsek zaten son 24 yılın en altın çağı, tabi kurtarır o 😀

Asgari ücretlinin neredeyse ciklet gibi sıfır albea linea veya doblo ve ev aldığı dönemler 😀
O döneme dönecek olsam, sattığım internet sitesine teklif edilen 20 adet bitcoini kabul ederdim😂

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Attilas tamamını okudum ve okurken çok mutlu oldum. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Benim son dönemlerde dikkatimi çeken birisi var instagramda ve onu takip ediyorum "developeradam" belki ilgini çeker. Anlattıklarını okuduğum an direkt aklıma bu kişi geldi. Bazen özenmiyor değilim bu adamın evinin içine :)

Bu arada sessizlik şart oluyor. Bugün hiç uyumadım ve sabaha kadar Jose Saramago'dan Körlük kitabını okudum (bitirmedim). Bana kitap okumak büyük bir dinginlik veriyor, ayrı bir huzur hissediyorum. Ve bir de arkada hoşuma giden piyano çalıyorsa, tadından yenilmiyo desem yeridir.

Konu sahibi
Eğer Youtube'da içerik üretirseniz mutlaka konu açın buraya, elimizden gelen desteği sağlayalım Attilas

Bu arada geceleri ben genelde piyano veya loungefm dinliyorum. Ambiyans müzikleri bir dönem dikkatimi çekti fakat devamlı dinlemeyi düşünmedim açıkçası :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri