Web Analytics

Tema düzenleyici

Türkiye'den Drone Tehditlerine Karşı Yerli ve Yenilikçi Çözüm: TRAKON UKSS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Erenify
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 118
CANİK'in bu çalışması ve ürünü gerçekten takdir edilesi. Henüz kuluçka aşamasındayken bu projeye katkı sağlayacak bir çözüm için ilgili departmanlarıyla görüşme sağlamıştık. :) Bir önceki çalıştığım firma savunma sanayi firmasıydı, Aralık ayı başında şehir değişikliği sebebiyle ayrıldım. Orada geçen 4 yılımda şunu gördüm ki Türkiye savunma sanayi alanında ciddi yatırımlar ve atılımlar gerçekleştiriyor, takdir edilesi çabalar var kuşkusuz. Savunma sanayinin önü açılmış durumda, Baykar bu noktada devlet desteğiyle öncü oldu bu yolun açılmasına ve daha önce elektronik sektöründe yer alan birçok firma savunma sanayiine yöneldi. Bu tür gelişmeler kuşkusuz bu ülkenin bir ferdi olarak beni mutlu ediyor. Ama gönül istiyor ki KOBİ statüsünde olan yerli diğer firmalar da desteklensin, hakettiği değeri görsün. Çünkü sektörün içinde yer aldığım süre zarfı boyunca bu konuda bahsettiğiniz gibi birçok dahiyane, Türk ordusunu güçlendirecek proje mevcut ve proje paydaşlarıyla, sektördeki birçok insanla yüzyüze görüşmüşlüğümüz, tanışıklığımız ve arkadaşlığımız mevcut. Bu konu vesilesiyle bunu da dile getirmiş olayım, umarım diğer parlak girişimleri olan savunma sanayi firmaları da hakettiği desteği görür.

Paylaşım için teşekkürler!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri