Web Analytics

Tema düzenleyici

Türkiye'de Tercih Edeceğiniz Kargo Firmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 330

Türkiye'de Tercih Edeceğiniz Kargo Firmaları

• Yurtiçi Kargo

Oy: 2 50.0%
  • Aras Kargo

Oy: 0 0.0%
  • MNG Kargo

Oy: 2 50.0%
  • Sürat Kargo

Oy: 1 25.0%
  • PTT Kargo

• UPS Kargo

• Kullanılan toplam oy
    4

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selam teknoloji forumun güzel üyeleri, Türkiye'de tercih edeceğiniz kargo firmaları hangileri olurdu? Bunun üzerine bir anket yapalım ve fikir alışverişi yapalım. Anketi işaretledikten sonra açıklamasını yorum olarak belirtirseniz daha çok bilgi sahibi oluruz.

Ben yurtiçi kargonun hizmetini ayrıca seviyorum, bulunduğum bölgede birgün dahi sorun yaşamadım. Adamlar gelmeden önce arıyorlar evde yoksam alternatif olarak komşuya bırakabilirim seçeneğinden bahsediyorlar. Sadece aklıma gelen kargo şirketlerini yazdım sizin aklınızda başka firmalar varsa yazabilirsiniz.

Konu sahibi
Valla eski oturduğum yere hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat kargo kapıma kadar geliyordu. O yüzden yeri ayrıdır bende.

Konu sahibi
Eee hani adamları seçmemişinde ankette😂 bana da mng iyi geliyor, bir zamanlar alışmışlardı Tevfik abim yine kargon var diyorlardı😀

Bro yeni kalktım. Oy kullan yerine sonuçları göster butonuna basmışım ahahahhahah

Konu sahibi
Yurtiçi kargodan şaşmayın her zaman doğru tercih yurtiçi kargodur :D yazımı okuyanlar orada çalıştığımı düşünecekler :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri