Web Analytics

Tema düzenleyici

Türkiye'de Tercih Edeceğiniz Kargo Firmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

Türkiye'de Tercih Edeceğiniz Kargo Firmaları

• Yurtiçi Kargo

Oy: 2 50.0%
  • Aras Kargo

Oy: 0 0.0%
  • MNG Kargo

Oy: 2 50.0%
  • Sürat Kargo

Oy: 1 25.0%
  • PTT Kargo

• UPS Kargo

• Kullanılan toplam oy
    4

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selam teknoloji forumun güzel üyeleri, Türkiye'de tercih edeceğiniz kargo firmaları hangileri olurdu? Bunun üzerine bir anket yapalım ve fikir alışverişi yapalım. Anketi işaretledikten sonra açıklamasını yorum olarak belirtirseniz daha çok bilgi sahibi oluruz.

Ben yurtiçi kargonun hizmetini ayrıca seviyorum, bulunduğum bölgede birgün dahi sorun yaşamadım. Adamlar gelmeden önce arıyorlar evde yoksam alternatif olarak komşuya bırakabilirim seçeneğinden bahsediyorlar. Sadece aklıma gelen kargo şirketlerini yazdım sizin aklınızda başka firmalar varsa yazabilirsiniz.

Konu sahibi
Valla eski oturduğum yere hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat kargo kapıma kadar geliyordu. O yüzden yeri ayrıdır bende.

Valla eski oturduğum yere hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat kargo kapıma kadar geliyordu. O yüzden yeri ayrıdır bende.
Eee hani adamları seçmemişinde ankette😂 bana da mng iyi geliyor, bir zamanlar alışmışlardı Tevfik abim yine kargon var diyorlardı😀

Konu sahibi
Eee hani adamları seçmemişinde ankette😂 bana da mng iyi geliyor, bir zamanlar alışmışlardı Tevfik abim yine kargon var diyorlardı😀

Bro yeni kalktım. Oy kullan yerine sonuçları göster butonuna basmışım ahahahhahah

Yeni kalktıysan çok normal, geçenlerde ben de proteinli krep yapacaktım uyku sersemi yumurtayı haşlanmış sandım tepesinden kırdım😂

Aras, mng, ptt bunlarla çok sorun yaşadım.
Yurtiçi kargoda adamlar çiçek gibi yemin ediyroum. Hiç soruna denk gelmedim.

Aras, mng, ptt bunlarla çok sorun yaşadım.
Yurtiçi kargoda adamlar çiçek gibi yemin ediyroum. Hiç soruna denk gelmedim.
Bugün yine siparişim geldi MNG'den, gelmeden direkt aradı: Abim evde misin ürünün var getiriyorum diye sağ olsun :D

Belki de benim tipten kaybediyorumdur :)
Yok hocam estağfurullah, bazı bölgelerde bazı kargo firmaları iyi çalışıyor. Bunu ben personele bağlıyorum. Diyorum, adamlar direkt arıyorlar beni abim kargon var evde yoksan istediğin yere bırakalım falan diye :)

Bir de ben her emekçiye sonsuz saygı duyuyorum. Çay, kahve, soğukluk vs. ikram ederim. Bunu içimden geldiği için yapıyorum, benim de hoşuma gidiyor.

Yok hocam estağfurullah, bazı bölgelerde bazı kargo firmaları iyi çalışıyor. Bunu ben personele bağlıyorum. Diyorum, adamlar direkt arıyorlar beni abim kargon var evde yoksan istediğin yere bırakalım falan diye :)

Bir de ben her emekçiye sonsuz saygı duyuyorum. Çay, kahve, soğukluk vs. ikram ederim. Bunu içimden geldiği için yapıyorum, benim de hoşuma gidiyor.
Beni de arıyorlar tabii ki. Mng, Aras, Yurtiçi...Amazon'un firması da çok iyi bu arada, sadece takip etme noktasında biraz sıkıntılı...
Bir ptt kendi başına buyruk :) Kapıya asar gider ve eminim o yine burada geçerlidir.

PTT konusunda hemfikirim, kargoyu bir gün dahi elden aldığımı bilmem. Yazın bahçeli evde kalıyoruz, adresi orası veriyorum adamlar duvardan sallayıp gidiyorlardı :D Tabii bu dediğim dönemler Aliexpress üzerinden sıklıkla alışveriş yaptığım dönemler idi. Şimdi adamların günahlarını almayayım :D

Konu sahibi
Yurtiçi kargodan şaşmayın her zaman doğru tercih yurtiçi kargodur :D yazımı okuyanlar orada çalıştığımı düşünecekler :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri