Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tümüyle Yerli Girişim Bir Video Konferans Uygulaması

1brkarslan

TFC Kullanıcısı
Puan 1
Çözüm 0
@1brkarslan
Arkadaşlar genelde video konferans denilince aklımıza ilk olarak Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams geliyor. Şimdi bu dev markalara önemli bir alternatif de ülkemizden çıkmış bulunmakta. OCTAPULL isimli yazılım şirketinin OctaMeet ismindeki video konferans uygulamasının Google Meet ve Microsoft Teams'ten daha iyi olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. Konuşmaları yazıya dönüştüren speech-to text özelliği ve yapay zekâ desteğiyle ise Zoom ile rekabete girebiliyor ancak hala gelişmesi gereken yönleri var. Yine de böyle bir çözümün ülkemizden çıkmış olması bence dikkate değer bir durum.

İlgiliyseniz ve daha fazlasını merak ediyorsanız LinkedIn sayfalarını veya web sitelerini inceleyebilirsiniz:

URL KALDIRILMIŞTIR!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Site size mi ait? Yoksa tanıtım mı? Mobil üzerinden baktığım vakit tasarım biraz amatörce geldi.

"OctaMeet ismindeki video konferans uygulamasının Google Meet ve Microsoft Teams'ten daha iyi olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim." Bir tanıtım yazısında, bir ürün tanıtımında bu ve buna benzer cümlelerden ivedilikle kaçının. Komik ve itici duruyor. Şans vermeyi düşünsem de bu cümleden sonra şans vermem.

Uyanır uyanmaz gördüm, linklemelere odaklanmaktan orayı kaçırmışım @eQuaL ne yani daha iyi olamaz mı? Bizimde reddit sitesinden büyük olduğumuz gerçeğiyle henüz yüzleşmedin sanırım? Arada sahipleri gelir abi bunu nasıl yapıyorsun diye hepsini tokat manyağı yapar gönderirim.

Uyanır uyanmaz gördüm, linklemelere odaklanmaktan orayı kaçırmışım @eQuaL ne yani daha iyi olamaz mı? Bizimde reddit sitesinden büyük olduğumuz gerçeğiyle henüz yüzleşmedin sanırım? Arada sahipleri gelir abi bunu nasıl yapıyorsun diye hepsini tokat manyağı yapar gönderirim.
Olur olmaz değil. Ama sanırım şirket Forum Tanıtım hizmeti satın almış. 1brkarslan kullanıcısı ile birkaç forumda daha aynı içerik mevcut.

Perşembe üye olmuş, 1 site 'tanıtıp' kaçmış... Ulan insan en azından 3-5 konuya bir şey yazar be.

İçerik kopya mı Google’dan bakabilir misiniz? Şu an mobilim :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri