Yasaklanıp yasaklanmaması beni hiç ilgilendirmiyor, çünkü çıktığı günden beri bir kez bile indirmedim. Fakat ne kadar iğrenç bir ortam olduğunu biliyorum ki o dediklerin büyük ihtimalle Türkiye için geçerli. (Para dilenme vs...) Amerika'da ya da her hangi bir Avrupa ülkesinde insanlar çok güzel içerikler üretiyor, çok güzel paralar dönüyor. Hatta bilerek mi oldu bilmiyorum fakat Instagram'da, TikTok üzerinden binlerce dolar kazanan insanların "TikTok'ta sadece AI videosu ile ayda nasıl 22.000$ kazandım" gibi içeriklerine denk geliyorum.
İnsanlar hem eğitici hem eğlendirici şeyler yayınlıyor. Tabi +18 içerik yayınlarla da var, yok değil. Ama bunlar her platformda var ne yazık ki. Fakat bizim ülkemizde bunlar çok fazla yadırganıyor. Atıyorum normal bir şekilde erotik bir dans videosu yüklemek yerine, yayın açıp gereksiz gereksiz para dilenenleri ben de hiç sevmiyorum, öteki türlü de "müslüman" bir ülke olduğumuz için yadırganıyor. Yani burada aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık olayı var.
İnsanlar hem eğitici hem eğlendirici şeyler yayınlıyor. Tabi +18 içerik yayınlarla da var, yok değil. Ama bunlar her platformda var ne yazık ki. Fakat bizim ülkemizde bunlar çok fazla yadırganıyor. Atıyorum normal bir şekilde erotik bir dans videosu yüklemek yerine, yayın açıp gereksiz gereksiz para dilenenleri ben de hiç sevmiyorum, öteki türlü de "müslüman" bir ülke olduğumuz için yadırganıyor. Yani burada aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık olayı var.