Web Analytics

Tema düzenleyici

Tiktok Amerika Birleşik Devletlerinde Tamamen Yasaklandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
Bana çok saçma geldi. Hayatımda bir kere bile TikTok kullanmadım fakat yasaklanmasına tamamen karşıyım. Tabii ki yasaklanma sebebi de önemli, veri açığı-güvenlik açığı gibi şeyler varsa yasaklanabilir. Ben hiçbir şey yokken içerideki insanlar yüzünden yasaklanmasından bahsediyorum.

Yasaklara normalde ben de karşıyım fakat bu durum Türkiye'de çok absürt bir hâl aldı. İnsanlar sırf para kazanacağım diye olmadık şeyler yapmamalı. Örneğin aşağıda videosunu paylaştığım kişi. Çok tuhaf hareketlere sahip, birçok kişi yorumda uyu*şturucu madde bağımlısı olduğunu söylüyor.

O zaman TikTok'un açık olması daha mantıklı oluyor işte. Böyle şahıslar kendini afişe edecek ve devlet görüp tak diye AMATEM'e fırlatacak. Böyle uygulamaları güvenlik açığı dışında yasaklayarak hiçbir yere gidilmez.

onu gören gençler cocuklarda onlara benzemeye çalışıyor.
Hocam TikTok'un 13 yaş sınırı bulunuyor ve 13 yaş altı çocuk bu uygulamada gezinip insanları özeniyorsa bu tamamen onun sorumsuz ebeveynleri yüzündendir. Çocuklarına basit bir uygulamayı yasaklamayı beceremeyecekse bunun suçlusu uygulama değildir. TikTok yaş sınırı 16'ya yükseltilmeli diye düşünüyorum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri