Web Analytics

Tema düzenleyici

Televizyon Tavsiyesinde Bulunabilir Misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 381
Evet bu da bayağı güzel duruyor, ben evimde samsung kullanıyorum 4 yıldır çok memnunum aslında. Yine de alternatifler varsa görmek isterim diye böyle bir konu açtım. Ve maşallah diyeyim 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım samsung da, hâlen güncelleme alıyor ve hâlen hızlı.
valla hocam diğer markaları çok bilmiyorum kullanmadığım için ama bu bence gayet iyi yine siz bilirsiniz tabi

Çocukluk arkadaşımda da LG hastalığı var, devamlı herkese LG tavsiye eder. Geçmiş zaman bir televizyon almışlar (LG üreten adam bile o televizyonu unutmuştur) hâlen kullanırlar. Onun sağlamlığından yola çıkarak o markayı, hatta ve hatta o modeli tavsiye ediyor. Televizyonun 2. el satışı bile yok :D
valla doğrudur hocam ama ben bir türlü LG ile barışamadım o yüzden o konu hakkında pek bir şey söyleyemem

Açıkçası bir ağabeyimiz samsung da çalışıyordu, gel şu model sağlam 4K ve süper özellikleri var dedi. 55inç televizyonu soundbar ve bufferı (komple ev sinema sistemi) ile beraber 4.000 liraya almıştım :D
bizde öyle aldık hocam bu tv yi alırken yayında soundbar + robot süpürge + köşelikler + garanti süresi uzatma hediye etmişlerdi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri