Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Teknoloji Forumu Nasıl Büyütebiliriz?

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 1
@Sercan
Herkese selam öncelikle forum ilk açıldığın günden bugüne kayıtlıyım ve elimden geldiği kadar aktif olup konular açmaya çalışıyorum fakat @Tevfik hocam gelirin yarısını ihtiyaç sahibi öğrencilerle paylaşmayı düşünürken (diğer site sahiplerinde görmedim) halen nasıl teknoloji forum büyümez anlam veremiyorum.

Bu tarz işler eskisi gibi arama motorları üzerinden yürümüyor ve herkes sosyal medyalardan aktif forum kullanıcısı çekiyor. Sizlerinde tavsiyelerini mutlaka almak isterim bizlerde hep birlikte burayı elimizden geldiği kadar büyütelim dostlar.

Çözüm
Öncelikle böyle bir konu açtığınız için sonsuz teşekkür ederim. Teknoloji Forum içerisinde daha önce belirtmiştim, hayvanlar projem vardı ve sokak hayvanlarına bir yıl olmadan 15 ton mama bağışında bulunmuştuk.

15 ton mamayı nasıl sağladık?
Öncelikle mama şirketleri bizlerle iletişime geçerler ve bizlerde ihtiyaç sahibi kurum, kuruluş ve şahısların adreslerine gönderim sağlattırırız. Karşılığında ise ücretsiz bir şekilde sitemiz içerisinde banner reklamlarını yayınlarız.

Bir yıl olmadan yaklaşık 15 ton mama bağışına aracılık ettik, bu cümle daha doğru olur sanırım?

Şimdi amacım nedir?
Amacım tamamen ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak. Şirket üzerinden banner alanlarını kiralayıp fatura keseceğim ve bu kira ile direkt...
Öncelikle böyle bir konu açtığınız için sonsuz teşekkür ederim. Teknoloji Forum içerisinde daha önce belirtmiştim, hayvanlar projem vardı ve sokak hayvanlarına bir yıl olmadan 15 ton mama bağışında bulunmuştuk.

15 ton mamayı nasıl sağladık?
Öncelikle mama şirketleri bizlerle iletişime geçerler ve bizlerde ihtiyaç sahibi kurum, kuruluş ve şahısların adreslerine gönderim sağlattırırız. Karşılığında ise ücretsiz bir şekilde sitemiz içerisinde banner reklamlarını yayınlarız.

Bir yıl olmadan yaklaşık 15 ton mama bağışına aracılık ettik, bu cümle daha doğru olur sanırım?

Şimdi amacım nedir?
Amacım tamamen ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak. Şirket üzerinden banner alanlarını kiralayıp fatura keseceğim ve bu kira ile direkt ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerime yardım edeceğim. Peki neden yarısını kullanıyorum? Devamlı kendimi tekrarlamak istemiyorum, her zaman Teknoloji Forum ailesine yenilikler sunmak istiyorum.

Şu an forum sitesi olarak hizmet veriyoruz. Ekstra olarak portal ve kaynaklar mevcut. İlerleyen zamanlarda blog, etkinlikler alanı vb. yazılımlar sunacağım.

Büyütme işine gelecek olursak eğer bu tamamen sosyal medya kitlesi ile alakalı bir durum. Sizin de dediğiniz gibi eskiden kullanıcılar arama motorları üzerinden geliyordu, şimdi ise sosyal medya fenomenleri aracılığıyla geliyor.

Bir önceki konu içerisinde de söylemiştim, eğer aynı şehirde donanımlı bir arkadaşı bulursam mutlaka Youtube'da ve Instagram'da aktif olacağım. Bu şekilde doğru kitleye daha hızlı ulaşabileceğimi düşünüyorum.

Çözüm

Konuyu Kimler Okuyor

Geri