Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forumda Tepki Alanı Güncellendi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 402
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
xenforo-tepkiler.webp
Çok değerli Teknoloji Forum ailesi, Ankara kızılay dolmuş hattının önünde sıra bekleyenler gibi diziliyordu tepkilerimiz. Şimdi ise tamamen derli toplu hâle geldi. En ufak dahi güncellemeleri sizlere fayda sağlamak adına yapmaktayız. Bu şekilde benim de hoşuma gitti, sizlerin düşüncesi nedir?

Bu arada sizlerde kontrol edebilir misiniz? Herhangi bir durumda hata vb. şeylerle karşılaşmayalım. Bu tepkiler sosyal medyalardan çok daha önce forum sitelerinde +rep puan diye geçerdi, hatırlayanlar mutlaka olacaktır. Ardından Mark, bu sistemi sosyal medya platformlarına entegre hâline getirdi. Lütfen şu tepkide olabilir mi demeyin, olmaz. Çünkü imar karşılığında arsasını almışta, daha çok para kazanmaya çalışan mütahitler gibi çıktıkça çıkmayalım yukarı.

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Ahahahaha buna hunharca kahkaha attım hocam ya. :D Her gün görüyorum bu manzarayı çünkü Ankara'da. Acayip iyi benzetme. :D

Çok güzel olmuş bu arada güncelleme. Bayıldım! Elinize sağlık.
Bir gün denk geldim Ankara'da o manzaraya, sonradan bir baktım bizim tepkiler aynı oraya benziyor :)

Beğenmene çok sevindim, ilerleyen zamanlarda çok daha güzel güncellemeler yapacağım :)

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri