Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forum İçerisinde Konuları Değerlendirebilirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum'un değerli aile bireyleri, forumu günden güne geliştirmeye özen göstereceğimizi söylemiştim ve devam etmekteyiz. Bugün ise konulara puan vererek değerlendirebilirsiniz. Bu işlem nasıl mı olacak? Hemen anlatmaya başlıyorum, lütfen aşağıdaki görsellere dikkat ediniz.

Görmüş olduğunuz alana yıldızlarla puan verip yorum alanı kısmına yorumunuzu yaparak değerlendirmeyi gönderebilirsiniz.

degerlendirme1.png

Hemen ardından kutu içerisine aldığım yerde konu içinde değerlendiren kişi/leri görebiliyorsunuz aşağıda görselde görüldüğü gibi.

degerlendirme2.png

Peki değerlendirmeler yapıldıktan sonra ne mi oluyor? Elbette size değerlendirme bildirimi geliyor aşağıda gördüğünüz gibi. Sizlerden tek ricam bu değerlendirmeleri yaparken lütfen kalp kırmayalım ve saygı çerçevesinde bir değerlendirme yapalım.

degerlendirme.png

Çok yakında süper bir güncelleme Teknoloji Forum'a entegre olacak ve çok beğeneceğinize inanıyorum.

Saygılarımla.

Konu sahibi
Değerlendirmeye yorum yapan adam konuya niye yorum yapsın, yoruma konu yapan adam değerlenirmeye niye yapsın, bu modülü bu ikilemden dolayı kaldırmıştım.
Konuya yorum yapan adam konuyu neden değerlendirmesin? Tavsiye gibi düşünmek gerek :) buna en basit örneği ise ticaret konusu/konuları olarak verebilirim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri