Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forum Avukatımız Yasemin Demirtaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 365
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,873
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlerle bir duyuru paylaşmak istiyorum. Teknoloji Forum internet sitemizin resmi olarak avukatı bugün itibari ile Avukat Yasemin Demirtaş hanımefendi. Kendisine ve ekibine bizlere sunmuş oldukları hizmetten dolayı çok teşekkür ederim.

Açık adresi: Mevlana Mah. Barış Manço Cad. Ayhanlar Plaza No:8/4 KOCASİNAN / KAYSERİ
İnternet sitesi: Avukat Yasemin Demirtaş
İletişim Numarası: 0543 696 90 13

Bugünden itibaren adli işlemlerde tüm süreci Yasemin Demirtaş hanımefendi ve ekibi yürütecektir.

Saygılarımla.

avukat-yasemin-demirtas.webp

En büyük Yasemin hanım, başka büyük yok!

Hayırlı olsun. İnşallah hiç bir hukuki sürece gerek kalmadan sorunsuz büyür forum.

Konu sahibi
Teşekkür ederim, bugün resmi olarak anlaşmamız sağlanmıştır. Ayrıca aynı şehir ve yakın şehirlerde avukat ihtiyacı olan kişi/ler direkt olarak görüşebilir.

Konu sahibi
Hayırlı olsun, gayet caydırıcı bir konu olmuş bence.
Teşekkür ederim, amacımız burada bir aile oluşturmak. Hiçbir kaotik ortama karışmadan kendimizi geliştirmek ve tüm içtenliğimizle beraberliğimizi daim ettirmek. Aksi hâlde bizler burada tüm kullanıcılarımıza elimizden gelen desteği vermekteyiz, esirgemiyoruz.

Teşekkür ederim, amacımız burada bir aile oluşturmak. Hiçbir kaotik ortama karışmadan kendimizi geliştirmek ve tüm içtenliğimizle beraberliğimizi daim ettirmek. Aksi hâlde bizler burada tüm kullanıcılarımıza elimizden gelen desteği vermekteyiz, esirgemiyoruz.

Toxic insanları aramızda barındırmadığımız sürece aile gibi olmaya ve yavaş, fakat iyi bir şekilde büyüyeceğimize inancım çok fazla.

Konu sahibi
Bu başlıkta, "-Tevfik" yazıyor. Ben, "-Tevkif" okuyorum. Adli işlemler, mahkeme vb. Beni, ziyadesiyle geriyor bu konular...

Konu sahibi
Bu başlıkta, "-Tevfik" yazıyor. Ben, "-Tevkif" okuyorum. Adli işlemler, mahkeme vb. Beni, ziyadesiyle geriyor bu konular...
Beni de çok gerer normalde ama haklıyken hakkımı sonuna kadar savunurum hocam

Konu sahibi
Hayırlı olsun, umarım avukat Yasemin Hanım ile güzel bir iş birliği olur. Teknoloji Forum ailemize başarılar dilerim!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri