Web Analytics

Tema düzenleyici

Tekir için hiçbirşey yapamadım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

Attilas

TFC Üye
Tepki Skoru
247
1/3
Konu sahibi
Kedide 10 günden beri birşeyler olduğunu anlıyorduk. Fakat veterinere dahi götüremedim çünkü maddi ve psikolojik bir süreçten geçtiğimi ifade etmiştim. O sebepten dolayı da SSL2 ses kartımı satışa çıkardım ve bedava fiyatına sattım ve haftasonuna denk geldik ve baktığımda daha bugün dağıtımda olarak görünüyor. Yani zamanlama da yine bahtsızlığıma denk geldi. Bu anlamda onu veterinere getiremediğim için çok üzgünüm. İnşallah ölmez, sorun ciddi değildir. Hergün anneme kediyi sorardım hergün sıcak sobanın yanına yatırırdım. Ama onun için birşey yapamadım.

Kedi önce kan yaptı sonra da kustu kış günü. Tam da yarım saat önce.

Evde sıcak yanımızda yatıyordu ve her miyav deyip kapıya çıkmak istediğinde anlıyorduk ki ya çişi ya kakasını yapacak.
Ben dedim takip edeceğim dedim nereye gidecek diye ve bu görüntülere maruz kaldım. Kan yaparken ve kusarken buldum onu :(

Gelen parayla ona yatak,, mama kabı, temizlik gereçleri vs alıp sırf onunla ilgilenecektim ve biraz geç kaldım. Ablam onu veterinere götürdü şimdi piknik sepetiyle :( Bu gibi sorunlar için iletişim kurabileceğim ücretsiz bir platform önerisi varsa gelip sahiplenilmesini de sağlamak isterim. Tabii ki kediyi vermek hiç istediğim birşey değilse de benim durumumdan dolayı bunu nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Ben ne yapayım şimdi? Vicdanım beni rahat bırakmayacak! İnternet altyapım olmadığından video ekleyemiyorum, halinin resmini de çekmeyi uygun görmedim. İlle de görmek isteyen olursa bana yakınsa gelip görmesini dilerim. Elimden birşey gelemediği için çok üzgünüm!

Ekli dosyalar

• tekir 1 .webp
    tekir 1 .webp
    182.8 KB · Görüntüleme: 20
  • tekir 2 .webp
    tekir 2 .webp
    635.7 KB · Görüntüleme: 20
  • tekir 0.webp
    tekir 0.webp
    201.2 KB · Görüntüleme: 20
Çözüm
Yaşadığın şehrin ücretsiz veteriner hizmeti olur normalde, bildirildiği vakit ekip gelir muayene edip tedavi süreci başlatırlar. Birçok şehirde bu durum mevcut. Dilersen belediyeyi bir ara bilgi al, cana çok üzüldüm.
Yaşadığın şehrin ücretsiz veteriner hizmeti olur normalde, bildirildiği vakit ekip gelir muayene edip tedavi süreci başlatırlar. Birçok şehirde bu durum mevcut. Dilersen belediyeyi bir ara bilgi al, cana çok üzüldüm.

Çözüm
Konu sahibi
Belediyeye emanet etmem!
Şimdi veterinere götürdü ablam ve uzun vadede onlara bırakana kadar kedi gibi yaşaması için gerekli altyapıyı kurmaya çalışmam daha verimli geliyor.

Seninle alakalı bir durum değil, böyle düşünme. Eminim imkanın olsa idi fazlasını yapardın.
Belediye'nin veteriner hizmeti olabilir. Orayla da bir görüş, gerisi Allah'tan.

Konu sahibi
Seninle alakalı bir durum değil, böyle düşünme. Eminim imkanın olsa idi fazlasını yapardın.
Belediye'nin veteriner hizmeti olabilir. Orayla da bir görüş, gerisi Allah'tan.
Bu konuda hizmet vermiyoruz diyorlar, komik bile değil sinirlendim!

Veterinerden geldi mi kedi? Veteriner ne demiş durumu hakkında
Kan işeme,, kusma umarım ciddi birşeyi yoktur.
Çok uzun zaman kedi besledim. Minancıkken, avuca sığarken aldık, sonra kaplan gibi oldu. Onyedi yıl yaşadı
Sizin de büyüttüğünüz, her zaman yanınızda, kucağınızda olan bir kedi sanıyorum.
Bilemiyorum, fakat, ayrılamayacağınızı düşünüyorum. Bugün biri sahiplendi diyelim. Yarın gidip geri alırsınız. Bunca zaman alışmışlık ve kedi sevgisi, ayrılabileceğinizi tahmin etmiyorum.

Konu sahibi
Veterinerden geldi mi kedi? Veteriner ne demiş durumu hakkında
Kan işeme,, kusma umarım ciddi birşeyi yoktur.
Çok uzun zaman kedi besledim. Minancıkken, avuca sığarken aldık, sonra kaplan gibi oldu. Onyedi yıl yaşadı
Sizin de büyüttüğünüz, her zaman yanınızda, kucağınızda olan bir kedi sanıyorum.
Bilemiyorum, fakat, ayrılamayacağınızı düşünüyorum. Bugün biri sahiplendi diyelim. Yarın gidip geri alırsınız. Bunca zaman alışmışlık ve kedi sevgisi, ayrılabileceğinizi tahmin etmiyorum.
Geçici sahiplenebilir diye eklemek istedim. Yoksa ona yalnızca ben bakmak isterim. Veteriner dehidrasyondan dolayı iğne yapamadı, tahlil yapamadı. Samsun fakülteye gitmesi gerekiyor dedi.

19 Mayıs belediyesini aradık. Samsun SBB yi aradık bizim belediyeye yönlendirdi. Kendi belediyemizden işlem yapılması gerekir denildi. Onlar da yarım saat sonra arayın dedi aradık yine yarım saat sonra arayın dediler.

Önce aradığımızda veteriner hekim yoktu. Bekliyoruz canımız acıya acıya. Bizim hem kar hem de maddi anlamda yaoacak birşeyimiz olamıyor. İmkanlarımız kısıtlı. Bu karda bizi bile kimse koruyamaz. Araç kalır herşey olur. Mecbur yetkili bekliyoruz. Daha demin annemden öğrendim ki ona süt vermiş sabah.

Bilmiyor ki ne yapsın kadın merhametinden vermiş ama ondan da kusmuş olabilirse de kaç gündür fena zaten üstüne gelince kanamalı dışkı yaptı ve ben bunu gözlerimle gördüm. Kedi yüzüme bakıp miyav yapıyor resmen yardım et der gibi. Şimdi sobanın yanında uyuyor. Kaç gündür uyanıp dışarı çıkma ihtiyacı olmasa uyanmayacak. Belki de dişinden dolayı yemek yemek istemiyor ama kaç gündür yemiyor zaten. Bu sefer açlıktan ölecek :(

Konu sahibi
Hmmm, anlıyorum.
Üzülmemeye çalışın. Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Kediler dayanaıklıdır, bünyesi güçlüdür. Umarım kısa zamanda iyileşir.

Konu sahibi
Hmmm, anlıyorum.
Üzülmemeye çalışın. Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Kediler dayanaıklıdır, bünyesi güçlüdür. Umarım kısa zamanda iyileşir.
İnşallah umudum iyileşmesi yönünde. iyileştiğinde ona ortamı da hazırlamış olacağım inşallah. Birkaç gün önce ses kartı mi bedava fiyata verdim şimdi de grafik tabletimi bedava fiyata sarı siteye ekledim. Elimde ne varsa satıyorum. Bilmiyorum, ne yapacağım artık.

''şimdi de grafik tabletimi bedava fiyata sarı siteye ekledim. Elimde ne varsa satıyorum. Bilmiyorum, ne yapacağım artık.''

Belediye veterineri bakarsa yüksek bir ücret almazlar, hatta muayene ücreti bile almıyorlardı. Değişmediyse tabi. Sadece ilaç ihtiyacı doğarsa bunu talep ediyorlardı. En son götürdüğümde.
Grafik tabletinize ihtiyacınız var, kullandığınız bir cihaz ise elinizde kalsın diyeceğim ama, tabi durumunuza bağlı......
Sahiplendirme durumu da zaman alırsa, öyle masarafa girecek şeylere kedinin ihtiyacı yok. Su kabı, mama kabı vb şeylere masaraf yapmazsınız

Konu sahibi
''şimdi de grafik tabletimi bedava fiyata sarı siteye ekledim. Elimde ne varsa satıyorum. Bilmiyorum, ne yapacağım artık.''

Belediye veterineri bakarsa yüksek bir ücret almazlar, hatta muayene ücreti bile almıyorlardı. Değişmediyse tabi. Sadece ilaç ihtiyacı doğarsa bunu talep ediyorlardı. En son götürdüğümde.
Grafik tabletinize ihtiyacınız var, kullandığınız bir cihaz ise elinizde kalsın diyeceğim ama, tabi durumunuza bağlı......
Sahiplendirme durumu da zaman alırsa, öyle masarafa girecek şeylere kedinin ihtiyacı yok. Su kabı, mama kabı vb şeylere masaraf yapmazsınız
Belediye ile ablam görüşecekti bakalım ne yapabilecek. Şuan dışarıya çıktı bu karda kediye kafes alacak. Oraya buraya götüreceğiz bu süreçte o belli oldu. Lazım olacak. Tablete ihtiyacım yok. Onunla kediye biraz mama alırım hiç olmazsa. Kediler geleneksel seviyor modern şeyleri sevmiyor diye de okumadım değil. Bu anlamda da yatağı vesaire çok iyi olsa yatmaz bile diyenler oldu. Kokusu bile önemliymiş. Benim kokuma alıştıysa ben kokan birşeyin üstünde yatmak daha çok tercih ettiği birşey dediler. Daha yeni yeni araştırıyor, okuyorum. İnternetimiz de iyi değil tablet olsa bana para da kazandırmayacak, sorun yok. Çok teşekkürler, samimiyetin ve ilgin için 🙏

Konu sahibi
Güncelleme:

Belediye asla ilgilenmedi. Yok kamyon yok yok veteriner gelmedi. Yok efendim yarım saat sonra aralar bitmedi.

Cimer'e yazdım ama hikaye. Sarı sayfadan nakit gelene kadar kedinin tedavisi yapılmazsa ölecek. Kim sebep oluyorsa inşallah ağzından sı*sın! Ben hakkımı helal etmiyorum. Allah da benden razı değilse helal etmesin!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri