Kedide 10 günden beri birşeyler olduğunu anlıyorduk. Fakat veterinere dahi götüremedim çünkü maddi ve psikolojik bir süreçten geçtiğimi ifade etmiştim. O sebepten dolayı da SSL2 ses kartımı satışa çıkardım ve bedava fiyatına sattım ve haftasonuna denk geldik ve baktığımda daha bugün dağıtımda olarak görünüyor. Yani zamanlama da yine bahtsızlığıma denk geldi. Bu anlamda onu veterinere getiremediğim için çok üzgünüm. İnşallah ölmez, sorun ciddi değildir. Hergün anneme kediyi sorardım hergün sıcak sobanın yanına yatırırdım. Ama onun için birşey yapamadım.
Kedi önce kan yaptı sonra da kustu kış günü. Tam da yarım saat önce.
Evde sıcak yanımızda yatıyordu ve her miyav deyip kapıya çıkmak istediğinde anlıyorduk ki ya çişi ya kakasını yapacak.
Ben dedim takip edeceğim dedim nereye gidecek diye ve bu görüntülere maruz kaldım. Kan yaparken ve kusarken buldum onu
Gelen parayla ona yatak,, mama kabı, temizlik gereçleri vs alıp sırf onunla ilgilenecektim ve biraz geç kaldım. Ablam onu veterinere götürdü şimdi piknik sepetiyle
Bu gibi sorunlar için iletişim kurabileceğim ücretsiz bir platform önerisi varsa gelip sahiplenilmesini de sağlamak isterim. Tabii ki kediyi vermek hiç istediğim birşey değilse de benim durumumdan dolayı bunu nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Ben ne yapayım şimdi? Vicdanım beni rahat bırakmayacak! İnternet altyapım olmadığından video ekleyemiyorum, halinin resmini de çekmeyi uygun görmedim. İlle de görmek isteyen olursa bana yakınsa gelip görmesini dilerim. Elimden birşey gelemediği için çok üzgünüm!
Kedi önce kan yaptı sonra da kustu kış günü. Tam da yarım saat önce.
Evde sıcak yanımızda yatıyordu ve her miyav deyip kapıya çıkmak istediğinde anlıyorduk ki ya çişi ya kakasını yapacak.
Ben dedim takip edeceğim dedim nereye gidecek diye ve bu görüntülere maruz kaldım. Kan yaparken ve kusarken buldum onu
Gelen parayla ona yatak,, mama kabı, temizlik gereçleri vs alıp sırf onunla ilgilenecektim ve biraz geç kaldım. Ablam onu veterinere götürdü şimdi piknik sepetiyle