Web Analytics

Tema düzenleyici

Taahhütsüz internet önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chanson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 795

Chanson

TFC Üye
Tepki Skoru
21
1/3
Konu sahibi
Merhabalar. Şu anda üniversite okuyorum. Yakında 1-2 aylığına aile evine gideceğim. Aile evinde internet bağlı değil. Bağlattıktan sonra iptal ederken sıkıntı oluşmayacak, fiyat olarak pahalı olmayan bir internet sağlayıcı öneriniz var mıdır? TürkNet'i aradım fakat evde internet olmadığı için 800 TL kurulum ücreti istiyorlar ve modem fiyatı ayrı mı yoksa modem fiyatı buna dahil mi bilmiyorum da.
Bir ara TürkNet kullanan bir kişinin koduyla abone olunca daha uyguna (?) geliyordu fiyatı diye hatırlıyorum. Hala aynı mı yoksa başka uygulamalara mı geçildi? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Ben de TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. 3 ay sonra taahhüt bitiyor ve 500'den aşağı paket seçemiyorum...
Gigafiber varsa kaçırmayın derim fakat TurkNet'te de zamlar eli kulağındadır. Zamlarla beraber fiyatlar 600-700 arasında olur diye düşünüyorum. Ben internetimden çok memnunum bu yüzden fiyat ne olursa olsun değiştirmeyi düşünmüyorum.

Gigafiber varsa kaçırmayın derim fakat TurkNet'te de zamlar eli kulağındadır. Zamlarla beraber fiyatlar 600-700 arasında olur diye düşünüyorum. Ben internetimden çok memnunum bu yüzden fiyat ne olursa olsun değiştirmeyi düşünmüyorum.

24 mbps hıza şu anda 290 TL veriyorum. Büyük ihtimalle taahhüt bittiğinde bu fiyat 450-500 bandına gelecektir. Eğer öyle olacaksa TurkNet'e direkt geçeceğim zaten. Tek korkum (Umarım Allah bir daha yaşatmaz) olur da bir taşınma olayında taşınacağım yerde altyapı yoksa ne yapacağım? :D

24 mbps hıza şu anda 290 TL veriyorum. Büyük ihtimalle taahhüt bittiğinde bu fiyat 450-500 bandına gelecektir. Eğer öyle olacaksa TurkNet'e direkt geçeceğim zaten. Tek korkum (Umarım Allah bir daha yaşatmaz) olur da bir taşınma olayında taşınacağım yerde altyapı yoksa ne yapacağım? :D
Allah korusun diyelim :) Öyle bir durumda superbox veya magnet tarzı taşınabilir internet düşünülebilir. Uydu internet de bir seçenek. Tabi bunlar biraz masraflı çözümler. Sadece altyapı başvurusu yapıp beklemek de bir seçenek 😂

Allah korusun diyelim :) Öyle bir durumda superbox veya magnet tarzı taşınabilir internet düşünülebilir. Uydu internet de bir seçenek. Tabi bunlar biraz masraflı çözümler. Sadece altyapı başvurusu yapıp beklemek de bir seçenek 😂

Ya onu bekledim. 6 ay bekledim hemde. Şu anda oturduğum evden önceki ev yeni binaydı, sokakta altyapı var ama binaya girilmemiş. 6 ay içinde 2 TB'lık film arşivini baştan aşağı izledim tekrardan, yengemlere gidiyordum arada sırada film indirmeye falan. Çok çektim be. Allah yaşatmasın bir daha, Amin. :D

Konu sahibi
Ya onu bekledim. 6 ay bekledim hemde. Şu anda oturduğum evden önceki ev yeni binaydı, sokakta altyapı var ama binaya girilmemiş. 6 ay içinde 2 TB'lık film arşivini baştan aşağı izledim tekrardan, yengemlere gidiyordum arada sırada film indirmeye falan. Çok çektim be. Allah yaşatmasın bir daha, Amin. :D
Hocam halinden ben anlarım. O durumu yaşadım 1 yıl internetsiz kaldım.

Konu sahibi
Daha öncesinden kalma sabit telefon hattınız varsa işiniz kolay. Sadece aktivasyon ücreti alınır, kurulumu siz yaparsınız. Fixnet DSL 35 Mbps taahhüsüz tarifesine çeçersiniz. 2. el VDSL modem edinirsiniz.
Bugün TürkNet'i aradım ve bana kurulumu sizin yapmanıza izin veremeyiz cevabını aldım.
Sonrasında FixNet'i aradım. Kurulumu yapsanız bile 965 TL ücret ödemeniz lazım dediler, kurulum için değil bu ücret aktivasyon için dediler.

Bizim bir abi zamanında gıbırnet’i tavsiye ediyordu (isim bana da absürt gelmişti)😂

Konu sahibi
Bizim bir abi zamanında gıbırnet’i tavsiye ediyordu (isim bana da absürt gelmişti)😂
Evet onu ben de biliyorum ama her şey açısından FixNet biraz daha mantıklı geldi. Bugün yarın abonelik açacağım da referans kodu kısmı var. Eğer FixNet kullanan varsa koduyla abone olayım ikimiz de az biraz indirim alırız.
Metinolmetin hocam sen FixNet mi kullanıyordun?

Evet onu ben de biliyorum ama her şey açısından FixNet biraz daha mantıklı geldi. Bugün yarın abonelik açacağım da referans kodu kısmı var. Eğer FixNet kullanan varsa koduyla abone olayım ikimiz de az biraz indirim alırız.
Metinolmetin hocam sen FixNet mi kullanıyordun?
Evet Fixnet kullanıyorum. Kod lazımsa gönderebilirim. Gülmeyin sakın: ben de 4Mbps kullanıyorum. 35 Mbps kullanırken fiyatlar bir anda yükseldi ben de tepki olarak 4Mbps olan sınırsız tarifeye geçtim. Aciliyeti olan Bir şey indireceğim zaman Cep telefonumdan hotspot açıyor, işim bittiğinde kapatıyorum. Artık böyle bir tarife yok çıkarsam, mecbur 35'lik sınırsız tarifeye geçmek zorunda kalacağım. Baştan alışması zor geliyor ama, insan zamanla nelere alışmıyor ki :) Fixnet'te taahhüt olmadığı için fiyat garantisi yok. Her iki üç ayda bir acık acık zamlı fiyatları ittiriveriyorlar. Bilgin olsun :)

Konu sahibi
Evet Fixnet kullanıyorum. Kod lazımsa gönderebilirim. Gülmeyin sakın: ben de 4Mbps kullanıyorum. 35 Mbps kullanırken fiyatlar bir anda yükseldi ben de tepki olarak 4Mbps olan sınırsız tarifeye geçtim. Aciliyeti olan Bir şey indireceğim zaman Cep telefonumdan hotspot açıyor, işim bittiğinde kapatıyorum. Artık böyle bir tarife yok çıkarsam, mecbur 35'lik sınırsız tarifeye geçmek zorunda kalacağım. Baştan alışması zor geliyor ama, insan zamanla nelere alışmıyor ki :) Fixnet'te taahhüt olmadığı için fiyat garantisi yok. Her iki üç ayda bir acık acık zamlı fiyatları ittiriveriyorlar. Bilgin olsun :)
Ben konuştuğumda birkaç gün sonra fiyatlar 2025 e göre güncellenecek. Eğer güncellenmeden geçerseniz kampanya olarak temmuza kadar sabit fiyat dedi ama taahhütsüz internette hiç inanasım gelmedi.

Bir şey değil. Bu forum arayüzü biraz farklı, özel ileti gitti mi gitmedi mi diye anlayamadım. 2 kere göndermişim. :)

Konu sahibi
Bir şey değil. Bu forum arayüzü biraz farklı, özel ileti gitti mi gitmedi mi diye anlayamadım. 2 kere göndermişim. :)
Hocam 9 Ocak Perşembe günü FixNet ile konuşmamız sırasında benden adres istendi. Hatta bana 100 mbit destekli altyapım olduğunu, binaya kadar fiber bina içinde bakır kablo çekili olduğunu söyledi. Ki ben de kontrol ettim altyapım görünüyordu. Siz kodu attığınız gün FixNet internet başvuru yaptım. Beni aradılar ve dediler ki altyapınız yok. Gerçekten de altyapım yok görünüyor birkaç gündür. Dedim belki altyapı sorunu falan vardır. Türk Telekomu aradım dedi ki altyapınız yok altyapı başvurusu yapacaksınız. Sizden kurye gelip kimlik teyiti yapacak. Sonra internet bağlanacak eve dediler. Ama sorduğumda sadece Türk Telekom internet bağlatabileceğimi, eğer bağlantı olmazsa altyapım da olmayacağını söyledi. Ben hayatımda bu kadar saçma bir olay görmedim. Kısa bir şekilde çözülecek bir olay mı bilmiyorum, çok uğraştırıcı olacaksa çok pahalı olmayan altyapısız internet önerir misiniz?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri