Web Analytics

Tema düzenleyici

Suudi Arabistan'da Tarkan rüzgarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine Türk oyuncular ve şarkıcılar akın etti. Tören, başkent Riyad'da yapıldı ve Tarkan'ın muhteşem konseriyle başladı. Katılan ünlüler arasında Yalı Çapkını dizisinden Afra Saraçoğlu, Kızıldeniz Film Festivali'nin jüri üyesi Tuba Büyüküstün, Hande Erçel, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gibi isimler yer aldı. Tarkan, Kuzu Kuzu, Dudu ve Şımarık gibi hit şarkılarıyla izleyicilere müzik ziyafeti sundu. Fahriye Evcen'in akıcı İngilizcesi beğeni toplarken, Burak Özçivit'in İngilizce performansı esprili yorumlara yol açtı. Afra Saraçoğlu, Gucci'nin 2025 koleksiyonundan bir elbiseyle kırmızı halıda göz kamaştırdı. Hande Erçel ise Zuhair Murad'a "Joy Onursal Ödülü"nü takdim etti.

Tarkan ile şöyle bir anım var paylaşmak istedim. İstanbul/Kozyatağı'nda otururken, Tarkan'ın annesi 'Neşe teyze' bizim alt komşumuzdu. Her Allah'ın günü Tarkan müzikleri dinlerdik annem ile beraber. Annem ayrı bir hayranı onun. 2-3 ayda bir annesinin yanına gelirdi 1 gün kalıp ertesi gün giderdi ve geldiği günler annesine şarkı söylerdi. Bizde annemle beraber yere kapaklanıp Tarkan'ı canlı dinlerdik. Gerçekten enteresan bir sesi var adamın. Sonra annem bir gün Neşe teyzeye "Tarkan bir sonraki geldiğinde bize de uğrasın çay kahve yemek ikram etmek istiyorum" dedi. Neşe teyze de kırmadı ve Tarkan 1 ay sonra çay içmeye bize geldi.

Ben bir insanın bu kadar kısa olup, bu kadar yakışıklı olabileceğini hiç düşünmezdim. O zamanlar salona yeni koltuk takımı almıştık, benim oturmam yasaktı. Annem orada misafir etti doğal olarak. O zamanlar da Tarkan takvimi vardı çok meşhur, Tarkan onu imzalarken koltuğu hafiften çizdi. Annem de "Senden değerli mi bir tanem" dedi, benim gözlerimden bir damla yaş süzüldü. :D:D

Bu da böyle bir anımdı, paylaşmak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler. :D

Tarkan muhteşem bir star, Türkiye’de üzerine tanımam. Yaşayan efsane. Şarkıya her türlü nağmeyi veriyor, sesi çok fena oturuyor.

Bu arada Tarkandan önemli değil ama senden önemli kardeşim o koltuk takımı, alırım bir damla daha gözyaşını😂

Konu sahibi
Tarkan muhteşem bir star, Türkiye’de üzerine tanımam. Yaşayan efsane. Şarkıya her türlü nağmeyi veriyor, sesi çok fena oturuyor.

Bu arada Tarkandan önemli değil ama senden önemli kardeşim o koltuk takımı, alırım bir damla daha gözyaşını😂

Vallahi öyle dedi annem ya. Videosu bile var hahahahahah

Konu sahibi
Var mı ailecek fotoğrafınız falan? Eklesene cidden çok merak ettim, aşırı severim böyle şeyleri😂

Foto değil de video var o da video kasette. Onu bir ara cd'ye aktartacağım. Çok pahalı o işlem de ya. :D

Foto değil de video var o da video kasette. Onu bir ara cd'ye aktartacağım. Çok pahalı o işlem de ya. :D
Kaseti televizyona tak, telefonla video çek bir yayınla cidden merak ettim😂 eğer sen küçüksen ya 2000’lerin başı ya da 90’lar. Ben severim nostalji video ve fotoğrafları.

Konu sahibi
Tabi tabi o zamanlar. Tamam yaparım bir ara. :D

90 lardaki şarkıları bir başka, Tarkan efsanedir 👍

İnci tanem, ikimizin yerine en sevdiğim iki parçası

Karma albümünü o kadar iyi ki kendisi dahi yapamaz şu an böyle bir albümü :)

Eski şarkılarını çok dinledik. Programlara çıkmaması ve saçmalıklara eyvallah çekmemesi konusunda da severdim.

Şimdi de şarkılarının çok betaize eden şarkılar olduğunu düşünerek asla dinlemiyorum, kendisini de sevmiyorum. Birçok sebebi var ve belirtmeyeceğim.

Ben şahsen tanımıyorum @Graveworm tanıyor o yorum yapabilir. Tarkan mobilyalarını kirletti diye tutup ağlamış adam😂😂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri