Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Çözüldü Superonline güvenli internet iptali

Neo

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 8
Çözüm 0
@Neo
Merhaba arkadaşlar,

Superonline aboneliğimde Güvenli İnternet hizmeti aktif görünüyor, ancak bu özelliği iptal etmek istiyorum. Daha önce bu işlemi yapan varsa, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir mi?

Güvenli İnternet iptali için online işlemlerden mi yoksa müşteri hizmetlerinden mi işlem yapmak gerekiyor?
İptal sırasında herhangi bir ücret ya da ek koşul ile karşılaşma ihtimalim var mı?
İşlem sonrası hemen aktif oluyor mu yoksa bir süre beklemek gerekiyor mu?

Bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse çok sevinirim. Daha önce dediğim gibi aklımda çok soru var fakat burada cevapları almam daha iyi olacak.

Çözüm

Ilk linke tıklayıp giriş yap, ikinci linke girip "güvenli internet hizmeti almak istemiyorum" diyebilirsin.

Bulamazsan ya da beceremezsen de her zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Ilk linke tıklayıp giriş yap, ikinci linke girip "güvenli internet hizmeti almak istemiyorum" diyebilirsin.

Bulamazsan ya da beceremezsen de her zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Çözüm
Güvenli İnternet iptalini en hızlı şekilde Superonline Online İşlemler üzerinden yapabilirsin. Eğer sorun yaşarsan müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunabilirsin. İşlem genelde hemen aktif oluyor ve ekstra bir ücret çıkmıyor. Yine de detayları teyit etmekte fayda var. 😊

Cevaplardan dolayı teşekkürler eğer halledemezsem tekrar rahatsız ederim bazen şirketlerde sorun yaşayabiliyorum iptal olmamak için çabalıyorlar

Konuyu Kimler Okuyor

Geri