Yani aslında arz talep ile ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Yeni bir proje için gidip bu kadar yatırım yapmanın bir anlamı bence yok. Yeni bir başlangıç için 3 euro'luk Hetzner makineleri de tercih edilebilir.İnan bugün aynı sunucuyu Can da tavsiye ettiSanırım bu bir işaret. Eğer hızında herhangi bir sorun yoksa kullanılabilir, teknik destekleri nasıl?
Burada kırıcı nokta yönetim panelleri veya bu panellerin fiyatları. CyberPanel ciddi güvenlik açığı ve güvensizlik havası oluşturmuş durumda. Cloudpanel, dosya yöneticisi kısmında istenileni veremiyor. Fastpanel ve Hestia toplulukları sebebiyle arka planda.
Geriye DirectAdmin, Plesk ve cPanel kalıyor. cPanel'i başta kenara bırakıyorum. Plesk'i trial otomasyonuna sahip Türk firmaları eğer onlardan hizmet alırsanız kurup bu dertten sizi kurtarabiliyor ama Hetzner müşterisiysek çözümü bizim bulmamız gerekiyor. Buradaki en hesaplı ve mantıklı çözüm Directadmin oluyor.
Fiyatlandırması makul ve en az Plesk kadar stabil. Bu arada Plesk'in cPanel'den daha iyi olduğunu düşünenlerden biri olduğumu da söylemek isterim.