Web Analytics

Tema düzenleyici

Strateji Oyunu Olarak Hangi Oyunu Tercih Ediyorsun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 451
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba kıymetli TFC ailesi, strateji oyunu olarak hangi oyunları tercih ediyorsunuz? Çok eskiden klan savaşları oynardım (browser oyunu) daha sonra klanlara geçti, tekrar başlayayım dedim ama çok konsantre olamadım. Klanlar Oynayan Var Mı Aramızda? diye burada da konu açmıştım.

Sizlerin tercih ettiği strateji oyunları nelerdir? Browser oyunda olabilir, her türlü öneriye açığımdır.

Saygılarımla.

Konu sahibi
Konu sahibi
Dün tam oynarken arkadaşım çağırdı içimde çok ukte kaldı. Bugün girer miyim bilmem, bazı anlar oluyor o kendini belli ediyor her gün giremiyorum.
Futbol oyunlarını genelde komşu ile oynuyorum. Xbox var fifa 25 oynuyoruz bayağı güzel oluyor, konsola pek alışkın değilim ama. Bilgisayarda her türlü maçı atardım eskiden, liseler arası fifa 2005 şampiyonluğum vardır :D o dönemde internet kafede az oynamadık :)

Konu sahibi
Geçe gün eve doluştuk 4 kişi tek yatakta benim bozuk tv de Pes 2018 oynadık. Ps3 ün klasiğidir kiminin şarjı yok kiminin joystiği çıkıyor kimisi basmıyor ama zevkliydi.
4 kişi oynaması aşırı zevkli oluyor bir de çok konuşan kendine güldüren adam varsa tamamdır mis gibi :D

Konu sahibi
LOL mu? Metin2 mi? Hangisini tercih edersiniz?

Konu sahibi
Bilgilendirmelerden dolayı çok teşekkür ederim. Devamlı oyunda kalabilecek birisi değilim. Ki, kalamam; mümkün değil. Günümüzde ise oyunların tamamı görevlerden dolayı maalesef çok fazla zaman geçirmemizi talep ediyorlar (haklı olarak, adamlar o kadar emek vermiş). Ben ise maksimum günde bir saat ayırabilirim oyuna.

Konu sahibi
Strateji oyunlar tarzım değildir. Hiç de hoşlanmıyorum. Ben daha çok başla bitir tarzı oyunları seviyorum. Örnek vermek gerekirse; Call of Duty serileri vb.
Hocam sadece merak ettiğimden dolayı soruyorum, sizin sistem Call of Duty®: Black Ops 6 kaldırıyor mu?

Konu sahibi
Cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim güzel insanlar, düşündüğüm oyunların boyutları çok yüksek. Bilgisayar kaldırır ama bu sefer soğutucu gerekli, fanlar öyle bir çalışıyor ki ısıtıcıları kapattırıyor eve; sıcaklığı tüm eve yetiyor.

Ben sanırım counter strike 1.6'dan devam edeyim :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri