Web Analytics

Tema düzenleyici

Steam iade onayı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nisanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 262

Nisanur

TFC Üye
Tepki Skoru
125
1/3
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar. Steamden bi oyun aldım ve hemen aynı gün oynamadan iade talebi oluşturdum fakat 1 günü aşkındır onaylanmadı. Bir arkadaşımınki 2 saat içerisinde onaylandı. Bu işlemler sırayla yapılmıyor mu, benimki neden bu kadar uzun sürdü? Eskiden iadeler dakikalar içinde gerçekleşirdi. Steam çok bozmuş...

Bazen bu tür sorunlar yaşanabiliyor. İade koşulları sağlandığı sürece sorun olmayacaktır hocam.

Çözüm
Son zamanlarda Steam iadeleri bazen gecikebiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Genelde otomatik ilerliyor ama bazen manuel incelemeye de takılabiliyor. Birkaç gün içinde sonuçlanmazsa destekle iletişime geçmek en iyisi. Steam gerçekten eskisi gibi hızlı işlemiyor maalesef.

Bildiğim kadarı ile 48 saat (2 iş günü) diye geçiyor eticaret alışverişlerinde, iade oluşturulduysa mutlaka ederler ama biraz beklenemem gerekebilir

Konu sahibi
1 saat kadar önce onayladığına dair mail gelmiş arkadaşlar teşekkür ederim herkese. Merak ettiğim olay neden arkadaşımınki 2 saatte onaylandı da benimki 1 gün sürdü, ilginç. Bir de o akşam üzeri yapmıştı ben sabahtan oluşturmuştum. Steam bi garip çalışıyor.

1 saat kadar önce onayladığına dair mail gelmiş arkadaşlar teşekkür ederim herkese. Merak ettiğim olay neden arkadaşımınki 2 saatte onaylandı da benimki 1 gün sürdü, ilginç. Bir de o akşam üzeri yapmıştı ben sabahtan oluşturmuştum. Steam bi garip çalışıyor.
Muhtemelen işlem sırasına göre öncelik veriyorlardır, iadeler mail ve panele düşer ona göre işlem yaparlar. Paranı alıyorsan gerisi önemli değil😀

TR şartları yüzünden senin ülkenden çekildi gitti steam o yüzden öyle muamele görüyoz 😂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri