Web Analytics

Tema düzenleyici

Spor Salonunda Herkesin Tek Tip Olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
Bende çok tespit var da telefondan biraz minimal olacak. Spor geçmişim yok. Bir ara abimlerle gittik ve sanki kimsenin yanlış yapmaya hakkı yok ve herkeste "haha-ezik" gibi bir ifade.

Yolda yürürken de sanki judocu, MMA fedaisi, Mike Tyson gibi "kollarım yetişmiyor" havaları da basacak diye, karıya kıza şekil yapacak; feleğin bütün çemberinden geçmiş gibi "maskulen" kisvesi altında yapmacık hareketlerle sanki babasının parası değilmiş gibi takılmaları beni geriyor.

Bir etkinliğe katılmıyorum hiç. Capoeira, Krav maga, Taekwondo, havalı uzun namlu tüfek atışları haricinde ilgimi çeken spor yok.

Hayatım düzene girerde birşeyler yaparsam inşallah özellikle erkeklerin olmadığı bir konumum olursa vücut ağırlığımla barlarla takılırım, soğuk suya girerim, planke yaparım diliyorum.

Kitabımı okuduğum, teknolojiyi takip edip istişare yapabileceğimiz mandıra filozofu gibi olmasa da köy hayatı gibi bir yerde kedim varsa kedim, köpeğim, tavşanım, tavuğum olsun, inaniyorsam yaradana dönebilsem başka neye ihtiyacım olur ki.

Kapitalizmin canı cehenneme, arayıştayım; minimalizmi kovalıyorum artık...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri