Graveworm Yönetici Onaylı Profil Katılım 19 Kas 2024 Mesajlar 765 Çözümler 1 Tepki Puanı 487 TFC Puanı 63 Konum Mordor 6 Ara 2024 #1 Masterchef ile hayatımıza giren ünlü şef Somer Sivrioğlu'na 5 yıl hapis cezası verildi. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Masterchef ile hayatımıza giren ünlü şef Somer Sivrioğlu'na 5 yıl hapis cezası verildi. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Tevfik Yönetici Onaylı Profil Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 1,762 Çözümler 5 Tepki Puanı 1,189 TFC Puanı 113 Konum Türkiye 6 Ara 2024 #2 Bunu direkt yatıyor mu? Yoksa indirimi veya para cezasına çevrilme olayı oluyor mu? Merak ediyorum bu tarz davalar nasıl gelişiyor.
Bunu direkt yatıyor mu? Yoksa indirimi veya para cezasına çevrilme olayı oluyor mu? Merak ediyorum bu tarz davalar nasıl gelişiyor.
Graveworm Yönetici Onaylı Profil Katılım 19 Kas 2024 Mesajlar 765 Çözümler 1 Tepki Puanı 487 TFC Puanı 63 Konum Mordor 6 Ara 2024 #3 Tevfik' Alıntı: Bunu direkt yatıyor mu? Yoksa indirimi veya para cezasına çevrilme olayı oluyor mu? Merak ediyorum bu tarz davalar nasıl gelişiyor. Genişletmek için tıkla ... Sence bu kadar medyatik adamı hapis yatırırlar mı? öder para cezasını olur biter.
Tevfik' Alıntı: Bunu direkt yatıyor mu? Yoksa indirimi veya para cezasına çevrilme olayı oluyor mu? Merak ediyorum bu tarz davalar nasıl gelişiyor. Genişletmek için tıkla ... Sence bu kadar medyatik adamı hapis yatırırlar mı? öder para cezasını olur biter.
Tevfik Yönetici Onaylı Profil Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 1,762 Çözümler 5 Tepki Puanı 1,189 TFC Puanı 113 Konum Türkiye 6 Ara 2024 #4 Graveworm' Alıntı: Sence bu kadar medyatik adamı hapis yatırırlar mı? öder para cezasını olur biter. Genişletmek için tıkla ... Adli olaylarda yorum yapmaya kapalıyım tamamen liberalim
Graveworm' Alıntı: Sence bu kadar medyatik adamı hapis yatırırlar mı? öder para cezasını olur biter. Genişletmek için tıkla ... Adli olaylarda yorum yapmaya kapalıyım tamamen liberalim