Web Analytics

Tema düzenleyici

Selamlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 428
Merhaba Ömer hocam, hoş geldin sefalar getirdin :)

Ankara'ya yazın dahi gitsem hep üşüdüğüm aklıma geliyor. Bir zamanlar sınava girmiştim Ankara'da ve oranın sabah ayazını yedim; temmuz ayında dahi gitsem üşüdüğüm geliyor aklıma. :)

Kedi konusuna gelecek olursak mahallede ortalama 20-25 kedi besliyoruz. Besliyorum demem bencillik olur. Rukiye abla, Mehmet amca ve ben yıllardan beri mahalledeki kedilere hizmet ediyoruz. Bazen sayıları bayağı çoğalıyor, bazen azalıyor (kızgınlık dönemlerinde).

Seni tanıdığıma çok memnun oldum Ömer hocam, Kayseri'ye yolun düşerse eğer mutlaka çay/kahve içelim, yemek yiyelim.

Ankara sessiz bir şehir değil fakat İstanbul'a göre çok daha durgun, İstanbul'dan başka yerde yaşanıldığında insan çok tuhaf hissediyormuş. Ben İstanbul'da hiç yaşamadım, ürün tanıtımları, lansman partileri, eğitimler vs. olurdu eski çalıştığım şirket aracılığıyla giderdik.

Ben ailemden dolayı dışarıda yaşam gerçekleştiremiyorum maalesef, fakat bir tercihim olsaydı kesinlikle küçük bir kasaba tercih ederdim. :)

Karadeniz'de gitmediğim yerlerden birisidir sanırım Sinop, birçok şehire gtitim Karadeniz'de ama yolum düşerse mutlaka uğrar gezerim, 20'li yaşlarda çok fazla geziyorduk ülkemizi ama şu sıralar çıkamıyorum :)

Kayseri'ye gelirseniz eğer hayatın 20'de son bulduğunu görürsünüz, dışarıda kimse yok :D

Ben Antalyada yaşıyorum. Denizlide bir süre bulundum orası da soğuk memleket. Ama eve geldiğimde daha da titredim oraya nazaran. Sebebi de şu tepelere kar yağar soğuk havası bizim oraya çöker. Okula giderken bile içim titrerdi o da apayrı bir deneyim. Tabi Ankaranın yanında karşılaştırılamaz da olsun.
Hocam ben Kayseri'de yaşıyorum, Erciyes'e devamlı çıkan adamım ama gel gelelim Ankara'nın o ayazı cidden parmaklarımı hissettirmedi bana. Çok garip bir soğuk :D

Antalya'nın neresindesin hocam şu an? CEO Antalya Muratpaşada, yanına gitmişliğim vardır kardeşimin :)

Fırsatınız olursa mutlaka gidip görün derim. İnşallah bir gün nasip olur hocam, inanılmaz bir yer insanın dimağı tutuluyor.

Hahahahah. :D Ama genel olarak bu bölgenin normali bu sanırım ya.
Kesin gezeceğim hocam, o kadar güzel övdünüz ki mutlaka gideceğim :)

Bu arada Eskişehir içanadolu bölgesinde en hareketli yer sanırım, orası bambaşka :)

Eskişehiri gerçekten seviyorum adamlar çok rahat bir o kadar da saygılılar. Şehirdışına taşınabilme ihtimalimde mutlaka Eskişehiri de değerlendirebilirim :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri