Web Analytics

Tema düzenleyici

Selamlar arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar merhaba. İsmim Sezer, 36 yaşındayım. Buradan bir arkadaş, mod olduğum bir sitede reklam yaptı (⛔) mecbur yaptırım uygulamak zorunda kaldım fakat siteye girince hemen üye oldum (Neye niyet, neye kısmet :D). Güzel iş çıkartmışsınız, tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Modlukta tecrübeliyim, forum olaylarında da tecrübem var sayılır. Yardımım dokunursa her zaman DM'den ulaşabilirsiniz. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Sezer hocam hoş geldiniz evet sizi daha önce görmüştüm forum sitesinde sanırım yeşil renkteydi kullanıcı adınız? Ben aklıma takılanları sorar sizi etiketlerim hocam :D

Konu sahibi
Sezer bey merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Reklamı neden yaptığını bilmiyorum ama kimin yaptığına dair bir fikrim var gibi :)

Elimizden geldiği kadar emek vermeye çalışıyoruz ve çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum Sezer bey, sizlerle birlikte çok daha güzel adımlar atarız umarım🙏🏻

İnşallah hocam, teşekkür ederim. :)

Sezer hocam hoş geldiniz evet sizi daha önce görmüştüm forum sitesinde sanırım yeşil renkteydi kullanıcı adınız? Ben aklıma takılanları sorar sizi etiketlerim hocam :D

Yardım edebileceğim şeyler ise seve seve. :)

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri