Web Analytics

Tema düzenleyici

Search Console İçerisinde Google Haberler Sekmemiz Açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
search-console-google-haberler.webp
Selamlar Teknoloji Forum ailesi, biraz önce tesadüfen gördüm ve Search Console (Webmaster Tools) içerisinde Google Haberleri sekmemiz açılmış ve hatta haber olarak çıkmışız :)

Google haberler nerede çıkıyor sizlere kısaca ondan bahsedeyim, örneğin; chrome veya safari gibi tarayıcıya girdiniz yeni sekme açmaya çalıştınız, işte o an ana sayfada haberleri görürsünüz. Bizlerde birçok kişiye görünmüşüz ilk başlarda :) çok daha fazla kitleye umarım ulaşırız. Bu arada Google news üzerinde Teknoloji Forum'un herhangi bir kaydı yok.

Ekli dosyayı görüntüle 1528Selamlar Teknoloji Forum ailesi, biraz önce tesadüfen gördüm ve Search Console (Webmaster Tools) içerisinde Google Haberleri sekmemiz açılmış ve hatta haber olarak çıkmışız :)

Google haberler nerede çıkıyor sizlere kısaca ondan bahsedeyim, örneğin; chrome veya safari gibi tarayıcıya girdiniz yeni sekme açmaya çalıştınız, işte o an ana sayfada haberleri görürsünüz. Bizlerde birçok kişiye görünmüşüz ilk başlarda :) çok daha fazla kitleye umarım ulaşırız. Bu arada Google news üzerinde Teknoloji Forum'un herhangi bir kaydı yok.
Google News kaydı yoksa bu nasıl mümkün oluyor ve olacak mı?

Konu sahibi
Google News kaydı yoksa bu nasıl mümkün oluyor ve olacak mı?
Google News içerisinde çok eski internet sitelerim vardı, onlar hâlen görünüyor. Buna anlam veremedim, Storm hocama sattığım cycling sitesinde de keşfet açıktı :)

Google News içerisinde çok eski internet sitelerim vardı, onlar hâlen görünüyor. Buna anlam veremedim, Storm hocama sattığım cycling sitesinde de keşfet açıktı :)
Bu forumun ve samimiyetin öne çıkması lazım. En önemlisi bu inan bana.
Kulaktan kulağa kimse forumu da bizi de duymaz diye düşünüyorum.
Verdiğin emeğin meyvelerini topladığındaki keyfini sana kim verebilir ki?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri