Web Analytics

Tema düzenleyici

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı market fiyatlarının karşılaştırılabileceği site yayınladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 227

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Sevgili Teknoloji Forum ailesi selamlar. Biliyorsunuz ki genel olarak gıda fiyatları ülkemizde pahalı. Buna bir de marketleri kendi kârlarını eklemesiyle veya başka şeyler olunca fiyatlar daha da fazla oluyor. Buna çözüm de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Yeni açılan sitede bir ürünün tüm marketlerdeki fiyatını karşılaştırabileceksiniz.

https://marketfiyati.org.tr/

Gayet mantıklı oluşturulmuş bir site. Tebrik etmek lazım. Bunca yıldır millet hep sosyal medya da "Şu markette şu fiyatteyken, neden bu markette şu fiyatta" tarzında videolar yayınlıyorlardı. Artık oturduğumuz yerden karşılaştırıp ona göre alışveriş yapabileceğiz.

Fikir güzel fakat pratikte hatalar fazlasıyla mevcut. Ürün fiyatlarında hatalar olduğunu hem kendim deneyimledim hem de başka platformlarda da gördüm. Örneğin X firmasındaki Y ürünün fiyatı bu sitede xx.xx TL olarak verilmiş fakat marketin websitesinde ve marketin herhangi bir şubesinde yy.yy TL fiyat etiketiyle satışta. Daha alacak çok yolu olduğunu düşündüğüm bir proje.

Konu sahibi
Fikir güzel fakat pratikte hatalar fazlasıyla mevcut. Ürün fiyatlarında hatalar olduğunu hem kendim deneyimledim hem de başka platformlarda da gördüm. Örneğin X firmasındaki Y ürünün fiyatı bu sitede xx.xx TL olarak verilmiş fakat marketin websitesinde ve marketin herhangi bir şubesinde yy.yy TL fiyat etiketiyle satışta. Daha alacak çok yolu olduğunu düşündüğüm bir proje.

Buradaki sitede fazlaysa sıkıntı, az sa sıkıntı yok. :D Dediğin gibi gayet mantıklı ve güzel bir proje. Ama bizim özellikle 3 harfli marketlerde her gün etiket yeniledikleri için burayı nasıl sürekli güncel tutacaklar onu merak ediyorum açıkçası. :D

Buradaki sitede fazlaysa sıkıntı, az sa sıkıntı yok. :D Dediğin gibi gayet mantıklı ve güzel bir proje. Ama bizim özellikle 3 harfli marketlerde her gün etiket yeniledikleri için burayı nasıl sürekli güncel tutacaklar onu merak ediyorum açıkçası. :D
aynen canları sıkıldıkça etiket yeniliyorlar malesef ozellikle küçük bakkal ve marketlerde .

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri