Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

RTX 3070 Ryzen 5600X Sistem Monitör

musa06

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 0
@musa06
rtx 3070 rayzen 5600x 32gb ram 1tb m2 akvaryum argb kasa
IMG_20250130_175733.jpg

IMG_20250202_161754.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20250130_175720.jpg
    IMG_20250130_175720.jpg
    353.2 KB · Görüntüleme: 4
Diğer konuyu kaldırdım, hayırlı satışlar diliyorum. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harfi büyük veya başlığın ilk harfi büyük olmasına dikkat edelim lütfen.

Diğer konuyu kaldırdım, hayırlı satışlar diliyorum. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harfi büyük veya başlığın ilk harfi büyük olmasına dikkat edelim lütfen.
Birde şu eksik Önekler eklenirse daha iyi olacak Satıyor Satıldı Vb. gibi :)

Başlıkta ve konuda *Ryzen ve akvaryum yanlış yazılmış düzeltilirse daha iyi olur, bilgilendirmek istedim. Hayırlı satışlar diliyorum.

nasil duzenliye bilirim

Örneğin:

İşlemci: Intel Core i5-13400F 2.5GHz (Turbo 4.48GHz) 20MB Cache LGA1700 13.Nesil İşlemci

Anakart: GIGABYTE B760M GAMING X DDR4 Gaming Anakart

RAM: KINGSTON 32GB 3600MT/s DDR4 CL18 DIMM (Kit of 2) Beast Black

SSD: DiskKioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD

Ekran Kartı: ASUS DUAL-RTX4060-O8G-EVO NVIDIA GEFORCE RTX 4060 8GB GDDR6 128bit 2535MHz OC HDMI 3xDP DLSS3 Ekran Kartı

Kasa: MSI MAG FORGE 120A B65 Temperli Cam 6 x120mm Auto RGB Fan 650W Bronz ATX Gaming Bilgisayar Kasası

şeklinde detaylandırırsanız konunuzu ziyaret eden kişiler sistemin tüm özelliklerine hakim olur, size ekstradan "RAM nedir? Ekran kartı hangi marka?" gibi sorular sormaz ve vakit kaybı yaşamamış olursunuz hocam.

İnsanın yazma şeklinden ürünün alınıp alınmayacağını teyit edebiliyorum. Bu konu da asla tercih etmeyeceğim konulardan diyebilirim. Konu sahibi, cevaplarınız bile biçimsiz, tertipsiz! Recep Baltaş'a da hak verdiğim tek konu budur.

İnsanın yazma şeklinden ürünün alınıp alınmayacağını teyit edebiliyorum. Bu konu da asla tercih etmeyeceğim konulardan diyebilirim. Konu sahibi, cevaplarınız bile biçimsiz, tertipsiz! Recep Baltaş'a da hak verdiğim tek konu budur.

O gereksiz modlar bana virgül kullanmadığım için ban atmıştı. Halbuki dediğim şeyin anlamı, virgül koyunca ya da konmadan değişmiyordu. Basmayınca basmıyor. Heriflerin alayı TDK görevlisi gibi takılıyor.

O gereksiz modlar bana virgül kullanmadığım için ban atmıştı. Halbuki dediğim şeyin anlamı, virgül koyunca ya da konmadan değişmiyordu. Basmayınca basmıyor. Heriflerin alayı TDK görevlisi gibi takılıyor.
O da çok kasıntı bir ortam yaratır. Elbette Türkçe konuşmaya özen göstermeliyiz fakat herkes Zeki Müren değil :)

Yok valla TDK da değil mesele. Kendi doğruları var 🤣 İnan bana aşırı mantıklı geldi. TDK bugün 1 diyor yarın 100 adam da haklı...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri