Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye RetroArch EMULATOR-Abandone Oyunlar

Metinolmetin

TFC Kullanıcısı
Puan 43
Çözüm 0
@Metinolmetin
Genel oyun emulatör uygulaması olan RetroArch, 64bit olan sürümüdür. ROMS klasörü içeriğinde ARACADE, ATARI 2600 oyunları bulunmaktadır. Eğlence salonlarında oynamaya doyamadığımız oyunların tamamı olmasa da, bir çoğu yer almaktadır. ROMS klasöründe bulunan tüm oyunlar tarafımca test edilmiş çalışan oyunlardır.

Sıkıştırılmış "RetroArch EMULATOR-Abandone Oyunlar" RAR dosyasını uygun bir yere çıkartınız, "retroarch" kısa yolunu masaüstüne yapıştırınız. İyi eğlenceler..

NOT:
Yandex Disk 512 MB'den büyük dosyaları kabul etmediği için 2 GB'lık rar dosyasını 4 part'a bölmek zorunda kaldım.

DOWNLOAD:

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü.png
    Ekran Görüntüsü.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 63
Süper eline emeğine sağlık hocam güzel bir arşiv

Oyunları çalıştırıp oynayabildik mi bakalım? Allah bilir bi' çuval jeton atıp 2 bölüm geçmişsinizdir, diye düşünüyorum. :)

Vendetta oyununun ismini hatırlayamadığım için bayağı bi' araştırma yapmıştım. Eğlence salonunda tek jetonla bu herife kadar gelebiliyordum ancak. Şimdi jeton gücünü kullanarak oyunu bitirdim.

Ekli dosyalar

• 12-) 2024.Aralık.19.Perşembe.14.25.54.png
    12-) 2024.Aralık.19.Perşembe.14.25.54.png
    108.3 KB · Görüntüleme: 4
Arkadaşın eTicaret sitesi kaldı, kurumsalı tamamladım. Onu da halledeyim ilk işim oyunları oynamak olacak vallahi içim gidiyor :)

Ben yine yapamadım. Sürüm uyumlu değil falan dedi sinirlendim sildim. 🤣

Ben yine yapamadım. Sürüm uyumlu değil falan dedi sinirlendim sildim. 🤣
Donanımınız 64 bit, Windows 7 işletim sisteminiz 32 bit. Bu yüzden uyumsuzluk yaşıyorsunuz. Win7 64 bit, 3GB RAM'le de kullanılabilir, sorun olmaz.

@Graveworm Win7 64bit format atmaya gitti sanırım. :)

Keşke kardeşimizin bilgisayarı kaldırsa, ilerleyen zamanlarda zengin olursak eğer 10 numara masaüstü dizecem :D
Yoo.. PC'si çalıştırır. Win7 64 bit yüklemesi gerekecek.

Alırım anahtarını mayk @Tevfik :)

Ekli dosyalar

• 15-) 2024.Aralık.20.Cuma.21.29.48.png
    15-) 2024.Aralık.20.Cuma.21.29.48.png
    111.1 KB · Görüntüleme: 4
Eyvallah.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri