Web Analytics

Tema düzenleyici

Resim Üretme, Seslendirme Yapay Zeka Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

bha

TFC Üye
Tepki Skoru
55
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar selamlar,

Bu tarzda görsel içerikler nasıl yapılabilir? Bunu yapan yapay zeka var mıdır? Ek olarak ücretsiz seslendirme, metin okuma video altına okunanları yazma yapan bir yapay zeka var mı bu yapılabilir mi?

bfcxish.png

Ben de böyle bir sistem arıyorum. ChatGPT yapmıyor ben denemiştim bir defa. Ancak bir de ChatGPT’nin pro versiyonu varmış. Acaba o yapar mı bilemiyorum.

@Tevfik admin senin bilgin var mı bu hususta?

Konu sahibi
Başka bir forumda bu konuda şöyle bir yorum gördüm..

Bunu flux1.dev ile yapabilirsiniz.
comfyui üzerinden uğraşırsanız çok daha detaylı işler elde edersiniz. Sonra da üzerine yazı yazarsınız.
https://huggingface.co/spaces/black-...abs/FLUX.1-dev
bu link üzerinden bedava denettiriyor. Günlük bir kaç resim.

"A semi-realistic digital painting of a delicious fast-food spread on a rustic wooden table. The scene features golden, crispy French fries in a wooden tray, juicy cheeseburgers with fresh lettuce and tomatoes, small bowls of ketchup, mustard, and mayonnaise, and a classic red ketchup bottle in the foreground. The painting has a soft, hand-drawn feel with slight brushstroke textures, blending realism with artistic expression. The colors are warm and inviting, with rich golden hues and vibrant reds, capturing the essence of a cozy, mouthwatering dining experience. The lighting is soft and diffused, giving the image a slightly dreamy, illustrated quality."

Yukarıdaki prompt ile aşağıdaki resmi elde ettim. Prompt konusunda chatgpt yardımcı oldu. Senin attığın resimlerden hamburgerin resmini attım bunun promptunu çizim olarak yaz dedim, promptunu çıkardı. Sonrasında basit bir programla üzerine yazı ekleyebilirsin.

1668945756.jpg

Bilgisayara geçtiğim vakit detaylı bilgi sağlayacağım.

Seslendirme de kesinlikle elevenlabs öneririm. Birkaç gmail açarsanız eğer bayağı faydalanabilirsiniz.

Anahtar kelime ''comic'' bu anahtar kelime ile prompt sitelerinden promptları toplaman gerekiyor. Örneklerle göreceğin için çok zor olmayacak. Biraz da prompt geliştirmeyi becerdin mi yaparsın. Fakat yazı tipleriyle hiçbir yapay zeka bu kadar iyi çalışmıyor. Bu yazı tipleri extra photoshop ile comic uyumlu şekilde fontları bulup yapmışlar.

Dediğim gibi yazı tipleri için photoshop kullanman gerekir.

Bunu şimdi yaptım:

Basit prompt yazdım:

Make a Turkish food menu in comic format, let it be a combination, let it be all together. Let it be realistic.

Gerisi senin hayal gücüne göre ve seçtiğin yazı tipini her yaptığın resim tipine göre değiştirmen gerekir.

Konu sahibi
Peki daha uyguna bunu nasıl kapatabilirim? Ne yapmam gerekiyor sizce?
Önce biraz Prompt mühendisliği öğrenmeniz token harcamamak adına önemli.
O yüzden ücretsiz araçlar var içlerinde deneme yanılmayla promptlarla çalışmanız daha uygun olur.
İş için yapmak istiyorsan, influencer olacaksan, youtube, instagram gireceksen, sitene ekleyeceksen her türlü premium hesap kullanman gerekecektir. Kar, zarar hesabını yapmanızı dilerim.

Yapay zeka üzerine bu tarz soruların gelmesi beni de bilgi sahibi yapıyor teşekkür ederim

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri