Web Analytics

Tema düzenleyici

Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu İncelemesi: Gaming ve Yayıncılık İçin F/P Tercihi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
Shure SM7B dinamik mikrofon kullanmıştım. Çok tok gelmişti ve ihtiyaçtan sattım. Şimdiki aklım olsa tabii ki RODE marka Condenser bir mikrofon alırım.

Shure kullanırken Cloudlifter gibi bir gereksinimi var RODE kullanırken de izolasyonlu odanız olması gerekir ama olsun. Shure da bütün frekanslar ölüyor işlenirken ama RODE daha parlak ve geniş aldığı için kaydı daha iyi bir seçenek, işlemek ve gerçek ses elde etmek için.

Neden bilmiyorum çok dayak yedim diye mi bilinmez, uygun markalara karşı önyargımı üstümden atamıyorum.

M-Audio ses kartı almıştım mesela sanki pancar motoru çalıştırıyor gibi sesler çıkarıyordu ve dipses oranı da bayağı fazlaydı. Topraklamadan tut da bir sürü şey denedim, düzelttim, kesmedi.

Bu gibi sebeplerden dolayı Setup toplarken birbirine ne kadar uyumlu olduğunu ve neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak araştırın. Hatta Koray Birand'ın bu videosunu sonradan izlediğimde çok kaynar sular döküldü başıma...Zoom F6 ve ses konusunda, cihaz seçimleri konusunda şu kısacık videoda çok şey öğrenmiştim. Aklım başıma geldi ama yapacağım işi rafa kaldırdım, birgün inşallah 🙏 Yediğim dayağı anlattım ki okuyanlara ibret olsun diye.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri