Web Analytics

Tema düzenleyici

Radyon Dinleyen Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 515
Radyo anneme dinletirim arada. Mutfakta ufak bir radyomuz var Mikado'nun. Ya Bartın FM ya da TRT FM çıkıyor. TRT dinliyoruz. :D

Ben de eskiden Rock FM vardı onu dinlerdim de, Spotify çıktıktan sonra gerek duymuyorum. :D

Radyonun yeri bir başka oluyor ama ben seviyorum, arada böyle saçma sapan reklamlar falan çıkıyor onların bile tadı bambaşka oluyor :D

Reklamdan ziyade radyo yayıncısının ve programa katılan insanların boş muhabbetleri çok yoruyor be.

Playlist oluşturarak, yapalım. Böyle isteyen istediği tarzda müzik olan playlisti dinlesin vb.

Abi benim dinlediğim müziği normal insan evladı dinlemez, benden beklemeyin onu. KONUSUNU açmıştım. Siz önden buyurun. Ahahahahahahah

Hemen size bir dinozor playlist hazırlayalım;

Metallica : Nothings Else Matters, The Unforgiven, Enter Sandman, Fade To Black, One
Rammstein : Du Hast, Mein Teil, Ich Will, Engel, Sonne
Iron Madien : Fear Of The Dark, The Trooper, Run To Hills, Hallowed Be Thy Name, The Number Of The Beast
Black Sabbath : Paranoid, Iron Man, War Pigs, Children Of The Grave, God Is That
Scorpions : Wind Of Change, Still Loving You, Sand Me An Angel, Rock You Like a Hurricane, Always Somewhere
Slayer : Repentless, Raining Blood, Angel Of Death, Seasons In Abyss, South Of Heaven
Slipknot : Duality, Before I Forget, Psychosocial, Duality, The Devil In I, Nero Forte
Deep Purple : Smoke On The Water, Perfect Strangers, Burn, Child In Time, Hihgway Star
Judast Priest : Breaking The Law, Painkiller, You’ve Got Another Thing Coming, Living After Midnight, Angel
Accept : Balls To The Wall, Fast As a Shark, Teutonic Terror, Princess Of A Down, Metal Heart
Manowar : Warriors Of The World, Kings Of Metal, Heart Of Steel, Fighting The World, Sons Of Odin
Megadeth : Symphony of Destruction, Holy Wars… The Punishment Due, Tornado of Souls, A Tout Le Monde, Hangar 18
Godsmack : I Stand Alone, Awake, Bulletproof, Voodoo, Cryin’ Like A Bitch!!
Disturbed : he Sound Of Silence, Down With The Sickness, Stricken, Indestructible, The Vengeful One
System Of A Down : Chop Suey!, Lonely Day, Toxicity, Aerials, B.Y.O.B.
Bullet of Valentine : You Want a Battle? (Here’s a War), Tears Don’t Fall, Your Betrayal, Hand of Blood, All These Things I Hate
Korn : Coming Undone, Freak On a Leash, Falling Away From Me, Got The Life, Narcissistic Cannibal

Emeğe bak be. Tam bir dinazor playlist olmuş. :D

Müslüm babadan zarar gelmez gardaş sabaha kadar dinle adam gram usanmaz. Hatta bu da sizlere armağanım olsun

Dinleyene saygım vardır. Ben de dinlerim nadir de olsa. Ama öyle oturum akşama kadar dinlemem. :D

Bunun içine daha çok şarkı eklenebilir. Ben yeni grup ve şarkılara bakayım :) Belki Senfonik Metal falan ekleyebilirim.

Ekle hocam. Dün pc kafayı yedi o yüzden fazla ekleyemedim. 🥹

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri