Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme Poco X7 Pro Iron Man Versiyonu Kırmızı

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Şu an mobilden yazabildiğim kadar yazacağım, arkadaşımın marketindeyim ve ağabeyine Poco X7 Pro iron man versiyonlu kırmızı telefon almış.

Telefonda 12GB ram, 512GB hafıza var. Lansman fiyatı ile 23.000 liraya almış ve bence fiyatı süper böyle bir telefon için. Kamerasını beğenmedim sadece, odaklanma sorunu bir tık fazla ama genel olarak cihaz gerçekten çok iyi. Oyun oynayanlar tercih edebilir poco x7 pro cihazı.

IMG_9438.jpeg

IMG_9439.jpeg

IMG_9442.jpeg

Yalnız tasarımı baya iyiymiş.

Tasarımı güzel ama genelde bu tarz telefonların temaları falan baya kötü oluyor.

Tasarımı güzel ama genelde bu tarz telefonların temaları falan baya kötü oluyor.
Tema özelleştirilmiyor mu? Android cihazların genelinde tema özelleştiriliyor diye biliyorum, hani o kadar övüyordun androidleri😂

Tasarımı muhteşem. Çok sevdim.

Düz x7 nin kamerası pro versiyondan bir tık iyi olduğu söyleniyor ama kamera için Redmi note serisi daha iyi olur, Redmi kamera poco oyun

Tema özelleştirilmiyor mu? Android cihazların genelinde tema özelleştiriliyor diye biliyorum, hani o kadar övüyordun androidleri😂

Temayı özelleştirirsin de, o zaman bu tarz telefon almaya gerek yok. Yani Iron Man temalı bir telefon alıyorsun, o kadar para veriyorsun ama içindeki teması, iconlar 5 para etmez.

Keşke MediaTek yerine, Snapdragon gibi bir işlemci tercih edilseydi. Kamera beklentiniz varsa o konuda biraz üzebilir. F/p diyebileceğimiz bir cihaz olur kendileri... Ama Iron Man tasarımı tasarımsal anlamda çok güzel, onu inkar edemem.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri