Web Analytics

Tema düzenleyici

Pendik'te yol verme kavgası, 1 ölü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 112
Biliyorum, sabrediyorum... bir gün güzel bir haber paylaşacaksın, inanıyorum. :)

Bir anlık öfke insana her şeyi yaptırıyor. Yeğenim geçmişte boksördü, şu an 23 yaşında 1.97 boyunda 115 kilo. Kendisine güveniyor, gözü kara birisi. Fakat en çok korktuğum özelliklerinden birisidir... trafikte sinirleniyor, geriliyor, herkese kızıyor vs. sakin olması gerektiğini sürekli dile getiriyorum ama kanı yaşından dolayı dikine akıyor.

Burada herkese söylüyorum, trafikte olabildiği kadar sakin olun arkadaşlar bir anlık öfke Allah korusun sizleri mezara da götürür, hapishaneye de.

Kavganın bir çözüme ulaşacağını düşünmüyorum. Sabrımızı çok fazla sınayan insanlar var fakat ani bir öfke patlaması işte. Aslında benim yazdıklarımdan anlayacağın şudur ki: insan kendisinden korkuyor, karşı taraftan değil.

Çok gerildiğim zaman benim gözümün önüne sevdiklerim geliyor. O nedenle derin bir nefes alıyorum ve yoluma bakıyorum.

Başıma iki kez geldi , ikisinde de annem frenledi. Şu Bartın'da birisini hastanelik etmem umarım, ya da daha kötüsü...
Aman biladerim sakin ol, dediğim gibi bizim kaybedeceğimiz şeyler var. Bırak ne hâlleri varsa görsünler.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri