Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Pendik'te yol verme kavgası, 1 ölü

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Yine enteresan bir olay. Bir motorcu ile araç arasında yol verme kavgası çıkıyor. Videoya göre belki nadirdir motorcunun haklı çıktığı, ama haberin detaylarında motorcunun, araç sahibini bıçakladığı bilgisi var. Yani haklıyken yine haksız duruma düştü herif...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Biliyorum, sabrediyorum... bir gün güzel bir haber paylaşacaksın, inanıyorum. :)

Bir anlık öfke insana her şeyi yaptırıyor. Yeğenim geçmişte boksördü, şu an 23 yaşında 1.97 boyunda 115 kilo. Kendisine güveniyor, gözü kara birisi. Fakat en çok korktuğum özelliklerinden birisidir... trafikte sinirleniyor, geriliyor, herkese kızıyor vs. sakin olması gerektiğini sürekli dile getiriyorum ama kanı yaşından dolayı dikine akıyor.

Burada herkese söylüyorum, trafikte olabildiği kadar sakin olun arkadaşlar bir anlık öfke Allah korusun sizleri mezara da götürür, hapishaneye de.

Hocam bendd 180 120 kilo boksörüm. Teke tekteysem tek yumrukta bayıltırım. Ama o baygınlığın sonucunda ayılır mı onu bilmiyorum. O yüzden bir şey yapamıyorum maalesef. Bıçak olmasa levye olur, satır olur, silah olur, testere bile olur. Kavga ediyorsan arabaya bindirmeyeceksin ya da müdahele şansını vermeyeceksin.

Yine de her türlü sakinlik kazanıyor.

Kavganın bir çözüme ulaşacağını düşünmüyorum. Sabrımızı çok fazla sınayan insanlar var fakat ani bir öfke patlaması işte. Aslında benim yazdıklarımdan anlayacağın şudur ki: insan kendisinden korkuyor, karşı taraftan değil.

Çok gerildiğim zaman benim gözümün önüne sevdiklerim geliyor. O nedenle derin bir nefes alıyorum ve yoluma bakıyorum.

Kavganın bir çözüme ulaşacağını düşünmüyorum. Sabrımızı çok fazla sınayan insanlar var fakat ani bir öfke patlaması işte. Aslında benim yazdıklarımdan anlayacağın şudur ki: insan kendisinden korkuyor, karşı taraftan değil.

Çok gerildiğim zaman benim gözümün önüne sevdiklerim geliyor. O nedenle derin bir nefes alıyorum ve yoluma bakıyorum.

Başıma iki kez geldi , ikisinde de annem frenledi. Şu Bartın'da birisini hastanelik etmem umarım, ya da daha kötüsü...

Şimdi ağzıma ne geliyorsa dicem ama sağ tarafta forum kuralları çıkıyor saygılı olmam gerekiyormuş neyse!

Gerçekten ilginç bir durum. Motorcu belki haklıydı, ama bıçak çekmek olayı tamamen farklı bir boyuta taşımış. Haklıyken bile haksız duruma düşmek böyle bir şey işte.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri