Web Analytics

Tema düzenleyici

Panel hakkında düşündüklerim, tahmin ettiklerimi videoda dinlemek sevindirmedi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
Video, sanal bir dünya içinde gençlerin kendi karakterlerini oluşturup yönetirken hilecilerle mücadele etme çabalarını anlatıyor. Pandemi döneminde bu sanal ortam, gençler için bir kaçış sağlayarak sosyal etkileşimin yanı sıra, sorunlu davranışlarla da yüzleşmek zorunda kalmalarına neden oluyor. Karakterlerin yaşadığı zorluklar ve oyun içindeki dinamikler, gerçek hayatta karşılaşılan sosyal baskılarla paralellik gösteriyor.

İzlemenizi dilerim.
Birşey kaybetmeyiz.
Editör ve kurgu olarak çok beğendiğim ama içerikte API kullanan bir yazılımı yapay zeka olarak nitelendirdikleri, F12 ile OTP koduna bu denli nasıl kolay erişilebildiğini algılayamadığım bir içerikti.

Videodaki data leak'lerine hep canlı şahit oldum ve sonrası iş artık taciz ve şantaj boyutlarına evrilmişti. Artık çevremdeki teknoloji ile arası iyi olmayan insanlar bile bu işi yapmaya başladıklarını böbürlene böbürlene karşımda anlatmaya başlamıştı. Bende anlamıyorun ayağı yaparak sadece dinlemeyi tercih ettim uzunca bir süre.

Sorgu meselesi, çorap söküğü veya fermuar gibi hep birbirini tamamlayarak çok tehlikeli bir hal alan mevzu. Bende bu konuda bir araştırma yapıp yazı yayınlamıştım. Meraklısı Google'a "mernis data nedir" yazıp teknogoal adlı siteye tıklayarak ulaşabilir.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri